NÅ ER DE MANN OG KONE: Per Christian Ellefsen og Ana Soler giftet seg onsdag i Italia. Foto: Arne-Petter Lorentzen, Se og Hør
NÅ ER DE MANN OG KONE: Per Christian Ellefsen og Ana Soler giftet seg onsdag i Italia. Foto: Arne-Petter Lorentzen, Se og HørVis mer

Nå er de mann og kone

Skuespiller Per Christian Ellefsen og Ana Soler ga hverandre sitt ja i en romantisk middelalderkirke i Italia.

SEOGHØR.NO: «Ja!», svarte skuespiller Per Christian Ellefsen (61) og Ana Soler (57) da de gav hverandre sitt rungende ja i den nydelige fjellandsbyen Triora i Nord-Italia onsdag.

HER SKJEDDE DET: Det var i kirken San Dalmazzo Chiesa bryllupet ble arrangert. Foto: Se og Hør
HER SKJEDDE DET: Det var i kirken San Dalmazzo Chiesa bryllupet ble arrangert. Foto: Se og Hør Vis mer

Den folkekjære skuespilleren som ble allemannseie etter «Elling»-filmene kunne endelig kalle kjæresten gjennom ti år for kona si.

De ble sammen i 2005 og samboere i 2010. Per Christian fridde i sitt eget 60-årslag 14. Februar i fjor.

«Elling»-stjernen har i mange år hatt et helt spesielt forhold til den lille italienske fjellandsbyen.

Byen går for å være en av Italias aller vakreste landsbyer, og er mest kjent for å være den siste i støvellandet som drev med heksebrenning.

Saken fortsetter under bildet.


Han eier den gamle slottsruinen «Palazzo Caponi» i byen. De 3000 kvadratmeterne drømmer han om å gjøre til et storslått kunstnerhotell, og er godt på vei med arbeidet.

For noen år siden fikk han tilbud av Vatikanet å kjøpe kirken San Dalmazzo Chiesa, som ligger i tilknytning til palasset han eier - et tilbud den folkekjære skuespilleren ikke kunne takke nei til.

GIFT: Per Christian Ellefsen og Ana Soler på vei ut av kirken. Foto: Arne-Petter Lorentzen, Se og Hør
GIFT: Per Christian Ellefsen og Ana Soler på vei ut av kirken. Foto: Arne-Petter Lorentzen, Se og Hør Vis merDet var i denne kirken Per Christian og Ana gav hverandre sitt ja til prest Dag Henrik Berggrav.

- Bryllupet skal skje i en italiensk kirke fra 1390. Vi gleder oss veldig, sa Ellefsen til Seoghør.no da forberedelsene til den store dagen var godt i gang.

Blant gjestene var Trude Mostue og samboeren Cato Sælid, Krimdronning Unni Lindell og ektemannen, og Minken Fossheim.


LES OGSÅ: Lader opp til bryllupet med yoga