Nå er de klare for Grand Prix

Boybandets låtbidrag skal allerede være storfavoritt...

COMEBACK-KLARE: A1 starter den 9.desember med sine comeback-konserter på Christiania Teater i Oslo, og ifølge VG er de også snart aktuelle i Grand Prix. Foto: Anders Myhren / Seher.no
COMEBACK-KLARE: A1 starter den 9.desember med sine comeback-konserter på Christiania Teater i Oslo, og ifølge VG er de også snart aktuelle i Grand Prix. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I august kunngjorde den tidligere supergruppa A1 at de vil gjøre comeback med konsertene "Celebrating" på Christiania Teater i Oslo i desember, og nå skal de også være klare for Grand Prix.

Christian Ingebrigtsen (32) og hans engelske bandkollegaer Ben Adams (27) og Mark Read (30) skal ifølge VG være blant de 21 artistene som skal konkurrere i den populære låtkonkurransen som starter med første delfinale i Ørland den 8.januar.

A1s bidrag omtales ifølge VGs kilder, internt i MGP-redaksjonen som en av storfavoritene til å vinne neste års konkurranse.

Se video fra da Seher.no møtte A1 i sommer her.

A1 var et av de største pop-fenomenene i både Asia og Europa i perioden 1999 til 2002. Singlene "Take on Me" og "Same Old Brand New You" nådde førsteplass både i Norge og Storbritannia, og bandet vant den gjeve prisen for British breakthrough act under BRIT awards i 2001.

I helgen skrev VG at også Lene Alexandra Øien (27) er klar for Grand Prix - med bidraget "Primadonna" - på nyåret.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).

LES OGSÅ: - Vi får se hva det blir til