SUPERT: - Så lenge ting fortsetter å være super, kommer de til å gifte seg, forteller an venn av paret. Kate Hudson og Alex Rodriguez har datet siden mai. Foto: Stella Pictures
SUPERT: - Så lenge ting fortsetter å være super, kommer de til å gifte seg, forteller an venn av paret. Kate Hudson og Alex Rodriguez har datet siden mai. Foto: Stella PicturesVis mer

- Nå er de klare for bryllup

- De er nærmest gift allerede...

SEHER.NO: "Fools Gold"-skuespilleren Kate Hudson (30) skal være klar for å gifte seg med Alex Rodriguez (33).

Kate Hudson er fornøyd med forholdet til baseballstjernen Alex "A-Rod" Rodriguez - som hun har datet siden mai, og nå nylig flyttet sammen med.

En vann av paret sier at Kate er hudestupsforelsket og at Alex føler det samme.

- Så lenge ting fortsetter å vært så supert, kommer de til å gifte seg. De er nærmest gift allerede, med tanke på at de deler barn og hus, sier kilden til Fox 411.

Kate og Alex har nylig flyttet sammen i New York og prøver å knytte barna og familien tettere sammen. Kate har en fireårig sønn, Ryder, fra sitt tidligere forhold med Black Crowes-rockeren Chris Robinson. Alex er far til Natasha, som er fire, og seksten måneder gamle Ella som bor i New York.

- Kate tilbringer all sin tid sammen med ham og Ryder, og tar dem med på leker og turer. De er en nydelig familie, og Alex setter av godt med tid til familiemåltid og dater med Kate.

- De deler både et hus i Los Angeles og hans tidligere ungkarsrede i New York. Nylig flyttet de inn i et andre hus i New York, fordi Alex måtte være nær datteren sin.

Skuespillerinnen og baseballstjernen skal ha blitt introdusert for hverandre av Gwyneth Paltrow allerede i november i fjor. På det tidspunktet skal A-Rod ha vært involvert med popdronning Madonna (51).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

Les også: - Hudson dater Madonnas eks