I NORGE: Will Smith og kona Jade Pinkett Smith er i Norge for andre gang på under ett år.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
I NORGE: Will Smith og kona Jade Pinkett Smith er i Norge for andre gang på under ett år. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Nå er de i Norge

Like etter klokken 17 i ettermiddag, landet superstjernen Will Smith og familien på norsk jord...

SEHER.NO:  Like etter klokken 17 i ettermiddag, landet superstjernen Will Smith og familien på norsk jord, for andre gang på under et år. Med seg hadde han kona Jada Pinkett Smith og deres barn, blant annet Jaden Smith (11), som spiller hovedrollen i norske Harald Zwarts film «Karate Kid».

Familien besøker Norge i anledning premieren av «Karate Kid»-premieren i Fredrikstad. Familien Smith var tydelig slitne etter lange dager med europapremierer i London, Berlin og Madrid den siste tida. En ordknapp Will Smith, iført joggebukse og caps, tok seg bare tid til et lite vink til pressen før han gikk inn i den ventende bilen, skriver Dagbladet.

Men Smith-familien er ikke de enste som i forbindelse med filmen vil ta turen til den norske premieren i Fredrikstad 23. juli.

Actionhelten Jackie Chan, som var noe mer snakkesalig, gleder seg til premieren.

- Det var fantastisk å se utsikten fra flyet. Jeg hadde forventet at hele landet deres skulle være dekket av is, men det var det jo ikke. Jeg ser frem til å være i Norge. Jeg vet ikke helt hva som skjer i morgen, men jeg gleder meg, sa Jackie Chan til Dagbladet.

Zwarts film «Karate Kid» har så langt spilt inn over 100 millioner dollar og blitt sett av mer enn 13 millioner mennesker.

- Vi er meget stolte og glade over at skaperne og skuespillerne bak den suksessrike filmen kommer til Oslo og Fredrikstad og gleder oss å vise filmen til norsk publikum, sier Sandy Foyn-Notland, markedssjef i Sony Pictures.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Jackie Chan og Will Smith til Norge