Boris Johnson og Carrie Symonds:

Nå er de gift!

Lykken smiler for statsministeren.

GIFTET SEG: Lørdag ettermiddag ga Boris Johnson og Carrie Symonds hverandre sitt ja i en privat seremoni. Foto: Pa Photos / NTB
GIFTET SEG: Lørdag ettermiddag ga Boris Johnson og Carrie Symonds hverandre sitt ja i en privat seremoni. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Storbritannias statsminister Boris Johnson (56) er et prakteksempel på at lykken også kan smile i en pandemi. Søndag bekreftes det nemlig at han har giftet seg med kjæresten Carrie Symonds (33).

«Statsministeren og frøken Symonds giftet seg i går ettermiddag i en liten seremoni i Westminister Cathedral», heter det i en pressemelding fra Downing Street.

Samtidig røpes det at det forelskede paret vil feire med venner og familie neste sommer, ettersom det fremdeles er svært mye restriksjoner for å holde smittetallene nede verden over.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en fersk musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

Fikk barn

Nyheten om at paret hadde forlovet seg kom i februar i fjor. Ikke nok med det - de avslørte samtidig enda en gladnyheten. Paret kunngjorde nemlig at de ventet barn sammen.

- Statsministeren og Carrie Symonds er glade for å kunne meddele at de er forlovet, og at de venter et barn på forsommeren, sa en talsperson på vegne av paret.

I april i fjor kom barnet til verden. Det meldte Sky News. Den gang ble Johnson og Symonds foreldre til en liten gutt, som fikk navnet Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Statsministeren har fire barn fra forholdet med ekskona Marina Wheeler (56), som han var gift med i 25 år.

Paret har bodd sammen i 10 Downing Street siden Johnson tok over som Storbritannias statsminister etter Theresa May i juli 2019.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Rykter om utroskap

I september er det tre år siden den britiske statsministeren ekskona Marina kunngjorde at de skulle skilles etter et 25 år langt ekteskap.

I en felles uttalelse sa ekteparet at de for flere måneder siden hadde besluttet at det var i «deres beste interesse å gå hver til sitt».

Johnson og Wheeler var barndomsvenner, men da de møttes i Brussel i voksen alder - der Johnson dekket politikk for The Daily Telegraph - forelsket de seg. Bryllupet sto i 1993, og paret bosatte seg i Islington-distriktet i London.

Meldingen om skilsmissen kom ifølge i kjølvannet av at britiske tabloider avslørte at Johnson ikke lenger bodde med kona, og at de skulle ha gått hver til sitt.

GIFTET SEG: I helga giftet den russiske influenseren Marina Balmasheva seg med sin tidligere stesønn, Vladimir «Vova» Shavyrin. I juni avslørte paret at de venter sitt første barn sammen. Foto: Instagram / marina_balmasheva Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Han ble også anklaget for å ha vært utro, uten å selv ha kommentert disse påstandene. Likevel viste det seg altså å være noe sannhet i ryktene. Nigel Evans, en politiker som har jobbet tett med Johnson, beskrev skilsmissen som en personlig tragedie.

Kvinnen han skal ha vært utro med, ifølge britiske tabloidaviser, er hans nå ferske kone Carrie Symonds.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer