Atle Pettersen og Cathrine Eide:

Nå er de gift

Ga hverandre sine ja i Hellas.

GIFT: Atle Pettersen og Cathrine Eide er blitt mann og kone. Foto: Lars Gautneb
GIFT: Atle Pettersen og Cathrine Eide er blitt mann og kone. Foto: Lars Gautneb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På selveste nyttårsaften inn i 2018 gikk «Beat for Beat»-programleder Atle Pettersen (29), ned på kne og fridde til kjæresten Cathrine Eide.

Da hadde paret vært kjærester i seks år, og den gledelige nyheten om forlovelsen delte Pettersen med følgerne sine på Instagram.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt, og jeg gleder meg til de 60 neste, skrev Pettersen til et bilde av de to, der forlovelsesringen kom godt til syne.

Nå, nesten halvannet år senere, er Pettersen og Eide blitt mann og kone. Paret kunne i januar avsløre at de skulle ta med seg hele bryllupsfølget til Hellas. Selve vielsen foregikk i 18-tiden fredag , får Se og Hør opplyst.

Saken fortsetter nedenfor.

Spesiallaget

Bruden hadde valgt en kjole fra Hayley Paige som heter West gown, og hun kan fortelle at hun ønsket seg en tradisjonell brudekjole, men med det lille ekstra.

- Jeg valgt en litt utradisjonell vri på sløret. Istedenfor et slør fra håret, fikk jeg spesiallaget et slør som ble festet til hver av skuldrene mine. Ellers ønsket jeg å tone alt annet veldig ned, så jeg hadde noen veldig enkle sko fra Hugo Boss og diamanter fra Tesori, sier Eide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer