Atle Pettersen og Cathrine Eide:

Nå er de gift

Ga hverandre sine ja i Hellas.

GIFT: Atle Pettersen og Cathrine Eide er blitt mann og kone. Foto: Lars Gautneb
GIFT: Atle Pettersen og Cathrine Eide er blitt mann og kone. Foto: Lars Gautneb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På selveste nyttårsaften inn i 2018 gikk «Beat for Beat»-programleder Atle Pettersen (29), ned på kne og fridde til kjæresten Cathrine Eide.

Da hadde paret vært kjærester i seks år, og den gledelige nyheten om forlovelsen delte Pettersen med følgerne sine på Instagram.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt, og jeg gleder meg til de 60 neste, skrev Pettersen til et bilde av de to, der forlovelsesringen kom godt til syne.

Nå, nesten halvannet år senere, er Pettersen og Eide blitt mann og kone. Paret kunne i januar avsløre at de skulle ta med seg hele bryllupsfølget til Hellas. Selve vielsen foregikk i 18-tiden fredag , får Se og Hør opplyst.

Saken fortsetter nedenfor.

STRÅLTE: Atle Pettersen og Cathrine Eide ga hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Hellas. Foto: Lars Gautneb
STRÅLTE: Atle Pettersen og Cathrine Eide ga hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Hellas. Foto: Lars Gautneb Vis mer

Spesiallaget

Bruden hadde valgt en kjole fra Hayley Paige som heter West gown, og hun kan fortelle at hun ønsket seg en tradisjonell brudekjole, men med det lille ekstra.

- Jeg valgt en litt utradisjonell vri på sløret. Istedenfor et slør fra håret, fikk jeg spesiallaget et slør som ble festet til hver av skuldrene mine. Ellers ønsket jeg å tone alt annet veldig ned, så jeg hadde noen veldig enkle sko fra Hugo Boss og diamanter fra Tesori, sier Eide.

Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide intervjues. Vis mer

Eide kan også avsløre at hun har planer om kjolebytte i løpet av kvelden.

- Til festen ønsket jeg noe jeg kunne bevege meg mer i. Jeg gikk derfor for en jumpsuit fra Nadine Merabi og et spesiallaget bløtkake-tyllskjørt over, sier hun.

Brudgommen har på den store dagen valgt en smoking fra David S Nedal for Julius Caesar, og topper det hele med mansjettknapper fra luksusmerket Hermès.

Paret forteller at smokingen er eneste av sitt slag i Norge, spesiallaget for brudgommen.

«Senkveld»-programleder Stian Blipp (29) er toastmaster under bryllupsfesten senere i kveld, noe han avslørte på sin Instagram-konto torsdag.

- Skal bli ganske blakke

Da Pettersen i januar lettet på sløret om bryllupsplanene, fortalte han til Se og Hør at han og Eide var enige om én ting: At det skulle bli en fest som gjestene sent vil glemme.

- Vi ble enige om at vi skal bli ganske blakke, det er jo gøy og én gang i livet, sa 29-åringen, og la til:

- Det sier seg vel nesten selv at det går med ganske mye penger på mat og drikke for 80 personer i fire dager, men såpass må det være.

Samtidig skrøt programlederen av forlovedens evner til å planlegge:

- Hun er sykt flink til planlegging og organisering. Hun er veldig lite tradisjonell med tanke på hvordan hun vil at ting skal se ut og være, og vi er et par som alltid gjør ting litt annerledes. Da blir det i hvert fall vårt bryllup.

Møttes under «Skal vi danse»

I 2011 stakk Atle Pettersen av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse», sammen med partneren Marianne Sandaker. Det var også under innspillingen av denne konkurransen at han møtte kona.

Eide jobbet nemlig som journalist for kanalen, men til tross for Pettersens popularitet, måtte han jobbe hardt for få Eide på kroken.

- På den første daten spurte jeg rett ut: «Hvorfor er jeg her?» Det var ikke frekt ment, men jeg er en kjærestejente og trengte en slags bekreftelse på at jeg ikke bare var en av mange, har hun tidligere sagt om deres første date til Kamille.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Atle Pettersen (@atlepettersen) on

Det tok imidlertid ikke lange tiden før hun endret mening.

- I starten tenkte jeg ikke på Atle som en potensiell kjæreste, men det viste seg at han ikke var en Don Juan likevel. Han var bare en gutt fra Skien som virkelig ønsket å bli kjent med meg, fortalte hun.

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer