Thomas Seltzer og Cecilie Caroline Waade:

Nå er de gift

- Seremonien var veldig fin. Veldig rørende.

PAR I HJERTER: Lørdag ettermiddag kunne Cecilie Caroline Waade og Thomas Seltzer juble høyt etter å ha giftet seg i Frogner kirke i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAR I HJERTER: Lørdag ettermiddag kunne Cecilie Caroline Waade og Thomas Seltzer juble høyt etter å ha giftet seg i Frogner kirke i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I dag, lørdag, ga programleder Thomas Seltzer (49) og kjæresten Cecilie Caroline Waade (34) hverandre sine ja i Frogner kirke i Oslo.

- Jeg er veldig spent. Jeg tror det blir en fantastisk dag, fortalte bruden til Se og Hør før hun skulle gå ned kirkegulvet.

Til stede for å feire kjærligheten og den store dagen, var en rekke av parets profilerte venner, deriblant Bård Tufte Johansen (49), Odd Magnus Williamson (38), Morten Ramm (40), Mona B. Riise (46), Asbjørn Slettemark (43), Harald Eia (52), Erling Kagge (55) og Christian Ingebrigtsen (41).

I motsetning til fredag, da uværet «Knud» herjet over Østlandet, kunne brudeparet puste lettet ut, ettersom feiringen lørdag foregikk under tilnærmet blå himmel og sol. Bruden strålte i en stroppeløs brudekjole, mens den stolte brudgommen var kledd i mørkeblå dress.

- Seremonien var veldig fin. Veldig rørende, sier Thomas Seltzer til Se og Hør etter å ha kommet ut av kirken.

- Hvordan føles det å være gift?

- Det er veldig rart, men veldig fint. Det er et stort privilegium å være gift med Cecilie. Nå skal det feires med fest og dans, sier han.

Av musikalske innslag i kirken, sto både Ida Jenshus og den norske trioen Darling West oppført på bryllupsprogrammet.

Feriefrieri

Det var da paret var på juleferie i Costa Rica i 2016 at Thomas og Cecilie ble forlovet, under en middag med venner.

En kelner kom til bordet med en forlovelsesring på brettet, og spurte en intetanende Cecilie flere ganger om ikke ringen var hennes. Midt i forvirringen gikk Thomas ned på kne, og fikk «ja» fra kjæresten.

- Jeg har vunnet i livets lotteri, jublet han til Se og Hør etter frieriet.

Ble foreldre

Det nygifte paret har vært sammen i åtte år, og bodde i flere år fra hverandre, da Thomas holdt til i Oslo, mens Cecilie var bosatt i Trondheim.

I 2017 ble det kjent at de to hadde kjøpt leilighet sammen i Trondheim, og samme år ønsket de et nytt familiemedlem velkommen til verden.

- Det er stor stas å få barn når man selv er på vei inn i livets høst, eventuelt vinter, uttalte han i en kommentar til Se og Hør.

Mens Cecilie har en datter fra et tidligere forhold, ble dette Thomas' første barn. Familieforøkelsen kunngjorde han selv på Facebook.

«Kl. 02.02 i natt fikk Cecilie og jeg en datter, og Amalie fikk en lillesøster (søstrene avbildet). Babyen er nydelig og sterk og vi er forelsket i henne», skrev den stolte pappaen.

LES OGSÅ: - Jeg var absolutt ikke på utkikk etter kjæreste