Nå er de gift

- Stjerneparet giftet seg i en intim seremoni...

KONE OG MANN: Hilary Duff og Mike Comrie. Foto: STELLA PICTURES
KONE OG MANN: Hilary Duff og Mike Comrie. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ishockey-stjernen Mike Comrie (29) og skuespilleren Hilary Duff (22) giftet seg lørdag. Det melder OK! Magazine.

Nettstedet skriver at stjerneparet giftet seg i en intim seremoni i Santa Barbara i California.

Paret begynte å date hverandre i 2007, etter å først ha møttes da begge besøkte et feriesenter i Idaho.

- Vi var alle på det samme flyet, og det var jo på en måte et lykketreff. Hun mener det er ironisk. Nei, jeg tuller, sa Comrie til Hockey Night in Canada den gang.

Sportsstjernen fridde til Duff da paret besøkte Hawaii i februar, og Hilary fortalte at hun var helt i sjokk etter at forlovelsen var et faktum.


- Hun ble fullstendig overrasket. Jeg tror ikke det skjer hele tiden. Jeg tror at i de fleste tilfeller så har folk en viss anelse om at det skjer, og jeg synes det var fantastisk at han klarte å overraske henne på den måten. De forlovet seg for noen dager siden og jeg vet ikke engang om de tenker på bryllupet ennå, sier søsteren Haylie Duff tidligere til People.

- Jeg har aldri møtt noen som kan si et vondt ord om ham. Han er generøs, omtenksom og herlig. Vi ler oss ihjel hele tiden, sa Hilary.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: I sjokk etter forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer