LYKKELIG GIFT; Lørdag giftet TV 2s nye sportsanker Siri Avlesen seg med sin Erik Løkken Østli i Hamar domkirke. Det nygifte paret strålte sammen på kirketrappen etter vielsen. Foto: Cathrine Løkken, Se og Hør
LYKKELIG GIFT; Lørdag giftet TV 2s nye sportsanker Siri Avlesen seg med sin Erik Løkken Østli i Hamar domkirke. Det nygifte paret strålte sammen på kirketrappen etter vielsen. Foto: Cathrine Løkken, Se og Hør Vis mer

Nå er de gift

TV 2s sportsanker ga sitt ja på Hamar.

Publisert
SEOGHØR.NO: Lørdag ga TV 2s nye sportsanker Siri Avlesen (28) sitt ja til Erik Løkken Østli (31) i Hamar domkirke. 

I en brudekjole fra Diin Brud, strålte sportsjenta idet hun ankom kirken. Etter vielsen viste det lykkelige brudeparet seg sammen - brudgommen med en knappehullsblomst som stod helt i stil med brudebuketten.

- Da er vi gift, gitt! Hvem hadde trodd det? fleipet bruden fra kirketrappen.

Blant bryllupsgjestene var TV 2s Julie Strømsvåg, NRKs Carina Olset og hockeyspiller Patrick Thoresen.

Etter vielsen dro brudeparet og gjestene videre til Hotel Norge Høsbjør, hvor bryllupsfesten fortsetter utover kvelden.

Siri har tidligere uttalt til Seoghør.no at Erik fridde i Barcelona i august i fjor.

- Vi hadde kjørt vannscooter og sett Magic Fountain. Da vi kom tilbake på hotellrommet gikk han ned på kne. Det var veldig romantisk og veldig overraskende, har hun sagt.

- Det blir fantastisk å gifte seg med Erik. Han er alt jeg kunne drømme om og litt til. Vi utfyller hverandre og har det så gøy sammen, så dette må bare bli bra. Jeg er heldig som har funnet en så solid og bra mann.

LES OGSÅ: - Han er alt jeg kunne drømme omVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer