Nå er de gift!

John Legend og Chrissy Teigen gav hverandre sitt ja i Italia lørdag.

GIFT: Artist John Legend og modellkjæresten Chrissy Teigen giftet seg i Nord-Italia lørdag, etter å ha vært forlovet siden 2011. Bruden var iført hele tre ulike kjoler iløpet av bryllupsfeiringen. Foto: Splash News/ All Over Press
GIFT: Artist John Legend og modellkjæresten Chrissy Teigen giftet seg i Nord-Italia lørdag, etter å ha vært forlovet siden 2011. Bruden var iført hele tre ulike kjoler iløpet av bryllupsfeiringen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten John Legend (34) og hans norskættede forlovede Chrissy Teigen (27) har vært mye i vinden i det siste, blant annet på New York Fashion Week.

Men likevel virket alt perfekt da paret giftet seg ved Lake Como i Lombardia i Nord-Italia lørdag.

Legend og Teigen utvekslet sine ekteskapsløfter foran både venner og familie i de romantiske omgivelsene, skriver People .

Både Kanye West og Stevie Wonder var blant gjestene, mens modell og skuespiller Brooklyn Decker var brudens forlover. Rapper og komiker Biz Markie stilte som DJ, skriver US Weekly.

Bruden var iført en stroppeløs, elfenbensfarget kjole med åpen rygg og tyllskjørt fra stjernedesigner Vera Wang. Kjolen var dekorert med håndlagde blomsterbroderier. Modellen har tidligere beskrevet brudekjolen overfor People:

- Kjolen har en mer sexy overdel, nesten som en badedrakt, så jeg må få kroppen klar til bryllupet, uttalte Teigen - som faktisk hadde pilatestimer som en del av utdrikningslaget sitt.


Skiftet kjole to ganger
Til mottakelsen etter vielsen skiftet 27-åringen til en annen stroppeløs kjole fra samme designer, også den elfenbensfarget. Kjolens overdel var dekket av små rysjer, mens skjørtet bestod av flere lag organza.

Men glamouren stoppet ikke der - på festen på hotell Villa Pizzo etterpå skiftet den frittalende skjønnheten til en tredje Vera Wang-kjole, en vinrød, stroppeløs havfruekjole med krystallbroderier.

Etter alt å dømme underholdt Legend selv i bryllupet. Tidligere i år røpet nemlig modellkjæresten at Grammy-vinneren skulle fremføre den nye låta «All of Me» i bryllupet - en sang som han skrev spesielt til sin utkårede.

Paret forlovet seg i julen 2011, under en feriereise til Maldivene. John Legend og Chrissy Teigen har vært sammen siden 2007.

LES OGSÅ: - Jeg blir aldri sjokkert over noe Chrissy gjør
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer