Nå er de gift!

Milliardær Jan Haudemann-Andersen og fiolinist Marte Krogh klinte til på kirketrappen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Millardæren Jan Haudemann-Andersen (55) og fiolinisten Marte Krogh (38) giftet seg i Ris kirke i Oslo lørdag ettermiddag.

Etter vielsen viste det lykkelige paret seg på kirketrappen - og klinte til foran de oppmøtte gjestene og andre skuelystne.

Den flotte brudekjolen med delikate, men noe dristige broderier kom virkelig til sin rett da Krogh skred ut fra kirken - arm i arm med sin ferske ektemann.

Saken fortsetter under bildet.

KLINTE TIL: Fiolinist og forretningskvinne Marte Krogh og finansmann Jan Haudemann-Andersen gav de oppmøtte valuta for pengene da de viste seg på kirketrappen etter vielsen i Ris kirke på Oslos vestkant lørdag.  Foto: Se og Hør
KLINTE TIL: Fiolinist og forretningskvinne Marte Krogh og finansmann Jan Haudemann-Andersen gav de oppmøtte valuta for pengene da de viste seg på kirketrappen etter vielsen i Ris kirke på Oslos vestkant lørdag. Foto: Se og Hør Vis mer

Men allerede på vei til kirken viste bruden seg i all sin prakt - da hun forlot Hotel Continental sammen med sine to forlovere.

Bruden steg inn i en ventende Rolls Royce som var klar til å frakte henne med stil til vielsen, på tross av gråværet.

Hun var slående vakker i sin egendesignede brudekjole, som er sydd av den norske designeren Ove Harder Finseth.

- Hvordan kjolen ser ut er jo foreløpig en hemmelighet, men jeg kan si at drømmen er oppfylt, fortalte Krogh om kjolen til MinMote før bryllupet.

Se video av Marte Krogh på vei inn i kirken øverst i saken!

EKSKLUSIV INVITASJON: Slik var bryllupsinvitasjonene Marte Krogh og Jan Haudemann Andersen sendte ut til sine gjester.
EKSKLUSIV INVITASJON: Slik var bryllupsinvitasjonene Marte Krogh og Jan Haudemann Andersen sendte ut til sine gjester. Vis mer

Finseth stod også bak kronprinsesse Mette-Marits flotte brudekjole da hun giftet seg med kronprins Haakon i 2001.
 

Rypemangel

Paret har leid hele Hotel Continental til gjestene, mens selve festen skal foregå på Theatercaféen.

- Det blir norsk mat. Jeg skulle gjerne servert rype, men  det går ikke med den rypebestanden i Norge og hvor vanskelig det er å finne fuglen.

- Det er kanskje det flotteste man kan servere i Norge. Jeg er rypejeger selv, så akkurat det kan jeg lage. En mann må jo kunne lage mat, sa Haudemann-Andersen til Dagens Næringsliv fredag.

På gjestelisten til bryllupet står blant andre hotelleier Petter Stordalen og hans kone Gunhild Stordalen, Øystein Stray Spetalen og Charlotte Spetalen.

Blant gjestene er også Vibeke Klemetsen og kjæresten Thomas Weeden, samt Se og Hørs sjefsredaktør Ellen Arnstad med ektemannen Stein Støa. De smilte fornøyd da de forlot Hotel Continental for å delta på vielsen.

Til kveldens bryllupsmiddag blir det ifølge Dagens Næringsliv servert dyre årgangsviner og Dom Pérignon champagne fra Moët & Chandon.

Til sammen skal prisen for gildet være på rundt tre millioner kroner.

Dette er første gangen Marte Krogh gifter seg, mens Jan Haudemann-Andersen tidligere har vært gift to ganger. Paret har datteren Sofia (2) sammen.

LES OGSÅ: Eli Kari gifter seg i Las Vegas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer