GIFTET SEG: Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears giftet seg fredag kveld med forloveden Jamie Watson. For et drøyt år siden annonserte de sin forlovelse, da Jamie Lynn la ut dette bildet på Instagram og Twitter. Foto: Jamie Lynn Spears/Instagram
GIFTET SEG: Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears giftet seg fredag kveld med forloveden Jamie Watson. For et drøyt år siden annonserte de sin forlovelse, da Jamie Lynn la ut dette bildet på Instagram og Twitter. Foto: Jamie Lynn Spears/InstagramVis mer

Nå er de gift

Jamie Lynn Spears og forloveden giftet seg i New Orleans fredag kveld.

SEOGHØR.NO: Gav hverandre sitt «ja»!

Før helgen ble det spekulert i om Britney Spears' lillesøster Jamie Lynn (22) og forloveden Jamie Wilson (31) ville gifte seg denne helgen.

Og fredag kveld stod bryllupet, nærmere bestemt på Audubon Nature Institute i New Orleans. Det melder People.

Bruden var iført en brudekjole med V-utringning fra Liancarlo, et kjøp som var i boks så sent som i januar. Sangerens datter, Maddie (5), hadde også på seg en hvit kjole.

Brudgommen var kledd i mørk dress, mens lokalene var pyntet med store blomsterdekorasjoner bestående av blant annet hvite orkidéer og blekrosa roser.

Blant de 150-200 bryllupsgjestene var NASCAR-stjernen Ricky Carmichael og «Fox Racing»-president og -CEO Pete Fox, skriver People.

Britney Spears (32) fløy fra L.A. til New Orleans sammen med kjæresten David Lucado og sønnene Sean Preston (8) og Jayden James (7) torsdag for å delta i bryllupet, ifølge TooFab.

Jamie Lynn ble ført til alters av sin kommende ektemann. Sjarmtrollet Maddie var blomsterpike, mens Jamie Lynns to nevøer var ringbærere. Det skriver E! News.

STOLT SØSTER: Britney Spears var en selvskreven gjest i bryllupet, og hennes to sønner figurerte som ringbærere. Her er hun avbildet på en fest i starten av mars.  Foto: Stella Pictures
STOLT SØSTER: Britney Spears var en selvskreven gjest i bryllupet, og hennes to sønner figurerte som ringbærere. Her er hun avbildet på en fest i starten av mars. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bryllupsfesten ble holdt på The Audubon Tea Room, der brudeparet og gjestene kunne meske seg med en bryllupskake i fem lag, dekorert med sukrede roser. 

Koste seg før vielsen

Torsdag tjuvstartet brudeparet feiringen med en familiemiddag på restauranten Antoine's i det franske kvarteret i New Orleans. Gjestene ankom den eksklusive restauranten i limousiner og med sikkerhetsvakter i 18-tiden, skriver UsWeekly.

Jamie Lynn tok muligens middagen som en slags generalprøve, da hun var kledd i en ettersittende, hvit kjole og elfenbensfarget kåpe. Britney var derimot iført både sort kjole og jakke.

- Britney virket veldig lykkelig sammen med kjæresten og holdt ham i hånden og kysset ham, forteller en innsidekilde til UsWeekly.

Popstjernen og Lucado, som jobber i et advokatfirma, har vært et par i omtrent ett år.

Jamie Lynn Spears og Jamie Wilson forlovet seg for et drøyt år siden, etter tre år som kjærester. TV-stjernen var tidligere forlovet med Casey Aldridge, som er faren til Maddie. Da forholdet deres tok slutt i 2010, begynte hun å date businessmannen Watson.

LES OGSÅ: - Jeg har kjent på kjærlighetssorgen