Nå er de gift

John Arne Riise + Louise Angelica = sant

KLINTE TIL: John Arne Riise var helt himmelfallen over sin vakre brud, Louise Angelica Markussen. I dag ga de hverandre sitt ja i Nordberg kirke i Oslo. Foto: Betsson Norge
KLINTE TIL: John Arne Riise var helt himmelfallen over sin vakre brud, Louise Angelica Markussen. I dag ga de hverandre sitt ja i Nordberg kirke i Oslo. Foto: Betsson Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For kort tid siden ga John Arne Riise (33) og Louise Angelica Markussen (23) sitt ja i Nordberg kirke foran godt og vel 100 gjester.

Bruden strålte om kapp med sola i en klassisk havfrue formet brudekjole med åpen rygg og langt slep.

Fullham-spilleren ankom kirken i sin sølvprangende Audi, i kledd smoking og høy flosshatt, mens bruden ankom i en lekker veteranbil sammen med sin far, og forlover.

BRUDEFØLGET: Cirka en time etter brudgommen ankom bruden kriken i en vetaranbil sammen med sin far og sin forlover.  Foto: FameFlynet Norway
BRUDEFØLGET: Cirka en time etter brudgommen ankom bruden kriken i en vetaranbil sammen med sin far og sin forlover. Foto: FameFlynet Norway Vis merParet har invitert nærmere 100 av sine nærmeste venner og familie i bryllupet, der i blant fotballkollega Steven Gerrard, og Ari Behn og Märtha Louise, men ingen av disse var å se i kirken.

Blant de fremmøtte var blant annet skiskytter Emil Hegle Svendsen, artist Carina Dahl, fotballspiller John Carew, langrennsløper Martin Johnsrud Sundby og fotballspiller Magne Hoseth.

Rørende seremoni

Brudgommen hadde med seg et arsenal av forlovere; både lillebror Bjørn Helge Riise, barndomsvenn Dan Frode Tapus, golfkameraten Jørn Johnsen og eiendomsmegler-kompisen Fredrik Dyve fulgte kameraten til alteret. Sistnevnte skal også være toastmaster under middagen som venter litt senere. Også bruden hadde fire forlovere.

Det var en følelsesladet seremoni, og brudgommen måtte flere ganger ta til tårene. Etter de hadde gitt hverandre sitt ja, sang Alejandro Fuentes en romantisk ballade, før det lykkelige og nygifte paret gikk ned kirkegulvet som mann og kone.

RØRT: Det var en tydelig rørt John Arne Riise som tok i mot sin vakre brud ved alteret. (Foto: Betsson Norge)
RØRT: Det var en tydelig rørt John Arne Riise som tok i mot sin vakre brud ved alteret. (Foto: Betsson Norge) Vis mer


Høy sikkerhet

Brudeparet hadde forventet mye oppstyr og mange tilskuere på den store dagen, og derfor leid inn sikkerhetsvakter for anledning.

- Det er et svært profilert par, så i dag var greit å ha sikkerhetsvakter, forklarer Silje Glenne til VG. Hun er daglig leder i Glennewedding og har hatt ansvaret for all planlegging og gjennomføring av bryllupet.
 

Strykekvartett og selvkomponerte drinker

Nå er hele brudefølget på vei til kjendishotellet «The Thief» på Tjuvholmen i Oslo, hvor bryllupsfesten skal holdes. Her venter det champagne og kanapeer på takterrassen, samt strykekvartett og ballettdansere.

Betsson Norge
Betsson Norge Vis mer

På kveldens meny står grønn ertesuppe til forrett, kalv til hovedrett og sjokoladefondant med is til dessert.  

Og brudeparet har også laget en selvkomponert drinkmeny med fristelser som «Louises energizer», «Johnny’s eergy boost» og «Sex me up».

Se og Hør kommer snart med et lite bildedryss fra den store dagen.

Her er et lite bildedryss fra den store dagen:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer