Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

Nå er de forlovet

- Resten av livet, minst, skriver Helene Olafsen på Instagram.

FORLOVET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen tar forholdet ett steg videre. Foto: Espen Solli
FORLOVET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen tar forholdet ett steg videre. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten, proffdanser Jørgen Nilsen (29), er forlovet. Det avslører Olafsen selv i et innlegg på sin Instagram-profil.

«Resten av livet, minst», skriver hun til en bildeserie av de to - der hun har en stor diamantring på fingeren.

View this post on Instagram

Resten av livet, minst ❤️💍 @jrgnnilsen

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

Nilsen har delt det samme bildet på sin profil, med teksten: «Min sin».

Verken Olafsen eller Nilsen har foreløpig besvart Se og Hørs henvendelser vedrørende frieriet.

Flere gladnyheter

Med andre ord har 2019 nå vist seg å bli et svært innholdsrikt år for kjæresteparet. I juni avslørte nemlig Olafsen at de to hadde kjøpt hus sammen, og med det ble samboere.

Bare to måneder senere kom det nok en gladmelding fra paret, da det ble kjent at de venter sitt første barn sammen. Nyheten ble avslørt av Olafsen under premieren på årets første «Senkveld»-innspilling.

- Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, sa hun til tv-makker Stian Blipp (29).

KLEINT: Helene Olafsen blir utfordret av Mads Hansen og må på en rekke dates i ukens «Senkveld». Det mennene ikke visste, var at det hele var skjult kamera. Video: TV 2 Vis mer

Til Se og Hør uttalte hun følgende:

- Både jeg og Jørgen gleder oss stort til å møte den lille. Vi er, i likhet med vår nærmeste familie og venner, veldig spente.

Da nyheten var ute delte hun også et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram, der Nilsen holdt på hennes voksende mage. «Vi to skal bli tre», skrev Olafsen til bildet da.

View this post on Instagram

Vi to skal bli tre 👶🏼❤️

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

Møttes på «Skal vi danse»

Det var i september i fjor at duoen bekreftet at de var kjærester. Det gjorde de overfor Se og Hør etter at det hadde i lengre tid gått rykter om at de var mer enn bare gode venner.

Olafsen og Nilsen møttes da de var dansepartnere i «Skal vi danse» i 2017, der de stakk av med seieren.

Video: Sølve Hindhamar Vis mer

På dette tidspunktet var de begge i respektive forhold med noen andre, men Olafsen forsikret nylig om at det ikke skjedde noe mellom henne og dansepartneren i kulissene da.

- Jeg tror han (Jørgen, journ. anm.) ble forelsket ganske tidlig. Men jeg tror ikke jeg skjønte det før mot slutten. Og jeg skjønte ikke at jeg var det før lenge etterpå (...). Jeg har jobbet tett med gutter i idrett hele livet, så jeg klarte ikke å skille det fra andre, fortalte hun i podkasten «Må på behandling».

- Jeg sa til kjæresten min: «Du, jeg tror jeg og Jørgen er sjelevenner». Det sa jeg ganske tidlig. Så jeg synes vi funket bra å jobbe sammen, og var veldig fornøyd med partnerskapet, så jeg skjønte ikke det før etter lang tid, la «Senkveld»-profilen til.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

LES OGSÅ: Bloggeren håvet inn millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer