Nicolay Ramm:

Nå er de forlovet

- Jeg har kapret drømmedama.

SKAL GIFTE SEG: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie har forlovet seg og skal dermed begynne bryllupsplanlegging i nærmeste framtid. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SKAL GIFTE SEG: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie har forlovet seg og skal dermed begynne bryllupsplanlegging i nærmeste framtid. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NRK-profil Nicolay Ramm (30) avslører at han og kjæresten, Josephine Leine Granlie (30), er forlovet.

Det bekrefter førstnevnte overfor Se og Hør.

- Vi er veldig lykkelige og jeg har kapret drømmedama. Hun sa ja på flekken, jeg trengte ikke mase engang!, skriver Ramm i en tekstmelding.

Han ønsker ikke å utdype saken ytterligere. Paret befinner seg for tida i USA på ferie, og det var tilsynelatende i Santa Barbara i California at det store spørsmålet ble stilt.

«I LIKED IT SO I PUT A RING ON IT», skriver 30-åringen på Instagram med et tilhørende bilde av seg selv og sin kommende kone.

View this post on Instagram

I LIKED IT SO I PUT A RING ON IT🌟💍

A post shared by Nicolay Ramm (@nicolayramm) on

- Fikk ikke gehør

Nicolay fikk sitt store gjennombrudd under OL i fjor vinter, da han fikk hele Norge til å le med sine hysteriske sketsjer. Han møtte kjæresten tre år tidligere, på en fest hjemme hos hennes foreldre.

I fjor forklarte Ramm overfor Se og Hør hva han falt for ved kjæresten.

- Plutselig så jeg henne, over en pølse sånn i halv fire-tiden på natta. Da begynte jeg så smått å legge inn noen aksjer. Men jeg fikk ikke så veldig gehør i begynnelsen. Men så var det noe spesielt med henne, da. Så dagen etter tok jeg mot til meg og sendte henne en melding på Facebook.

- Det var kjempeflaks - det hadde jeg aldri trodd. Men hun sa i alle fall ja til å møte denne raringen, uttalte Ramm til Se og Hør.

- Falt for humoren

Og skal man tro Granlie, hadde ikke Ramm noe å frykte. Paret ble altså kjærester og etter hvert samboere.

- Jeg falt for humoren hans - og at vi har så mye til felles. Han dro alle vitsene på første daten og sjarmerte meg. Og så er han veldig snill, sa hun til Se og Hør i fjor.

30-åringen har så langt i karrieren hatt suksess med «Helt Ramm»-konseptet, i tillegg til å ha fått sitt eget TV-show, «Ramm, ferdig, gå!». Programmet er straks inne i sin andre sesong. Ramm har også vært medprogramleder for Idrettsgallaen, i tillegg til å være programleder for MGP junior.

I fjor stakk han også av med Gullrutens kanskje gjeveste pris, nemlig publikumsprisen - som han nok en gang er nominert til i år.

LES OGSÅ: - Hailey er usikker på fremtiden med Justin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer