Nå er de forlovet

Det tok ham fem år, men i helgen fridde han endelig...

FORLOVET: Country-paret Miranda Lambert og Blake Shelton. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Country-paret Miranda Lambert og Blake Shelton. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er fem år siden country-stjernene Blake Shelton (33) og Miranda Lambert (26) ble kjærester. Nå har de endelig forlovet seg.

Det er nettstedet People.com som kan avsløre at Blake fridde til Miranda i helgen som var.

- Han ringte faren min og mottok hans velsignelse først. Det hele var så sørlig, gammeldags og helt perfekt. Jeg var så stolt av ham. Vi har vært sammen i fem år, så han visste akkurat hva jeg ville, men ringen er så mye mer perfekt enn en jeg kunne valgt ut selv, forteller Miranda til nettstedet.

Miranda Lambert har tidligere gjort stor suksess med sin musikk. Hun har blant annet stukket av med prisen for Beste Album, samt Beste Kvinnelige Vokalist ved ACM-utdelingen.

- 2010 vil aldri bli glemt i min verden. Giftermål er herlig og forlovelser er herlig, og diamanter er definitivt herlig. Nå gleder jeg meg til å gifte meg, så jeg kan fortelle Blake at jeg skal elske ham for resten av mitt liv, og gjøre ham glad.

Blake har tidligere blitt kåret til en av verdens ti mest sexy menn av magasinet Cosmopolitan.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk baby i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer