Nå er de forlovet

Mary-Kate Olsen (27) skal være klar for å stå brud for Olivier Sarkozy (44).

KLARE FOR BRYLLUP: Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy skal ha forlovet seg etter snart to år sammen. Her er paret avbildet på JFK-flyplassen.  Foto: Turgeon-Steffman/Splash News/AOP
KLARE FOR BRYLLUP: Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy skal ha forlovet seg etter snart to år sammen. Her er paret avbildet på JFK-flyplassen. Foto: Turgeon-Steffman/Splash News/AOP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før jul svirret forlovesesryktene stadig rundt det noe umake paret Mary-Kate Olsen (27) og den franske finansmannen Olivier Sarkozy (44).

Nå skal den amerikanske designeren og halvbroren til Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy, endelig ha forlovet seg. Det bekrefter kilder overfor UsWeekly.

Olsen og Sarkozy har vært et par i snart to år, og bor for tiden sammen i en luksusbolig i New York.

Dette blir det første ekteskapet til «Under samme tak»-stjernen, mens Sarkozy tidligere har vært gift med Charlotte Bernard - som han har barna Julien (12) og Margo (10) sammen med.

SUKSESSRIKE: Mary-Kate og Ashley Olsen lanserte i høst sin egen kolleksjon for Bik Bok i Oslo. Foto: FameFlynet Norway
SUKSESSRIKE: Mary-Kate og Ashley Olsen lanserte i høst sin egen kolleksjon for Bik Bok i Oslo. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Familien elsker ham

Og etter sigende har ikke moteikonet noe imot å fungere som ung stemor:

- Mary-Kate har gjort ham til en bedre far. Hun husker på alle arrangementene til barna, har en kilde uttalt til UsWeekly.

Også Mary-Kates tvillingsøster, Ashley Olsen (27), har funnet lykken med en eldre mann. Hennes nye kjæreste er «Moneyball»-regissøren Bennett Miller (47). Og heldigvis virker det som at kjendistvillingenes foreldre har få problemer med aldersforskjell.

- Mary-Kates familie synes Olivier er det beste som har skjedd henne. De elsker ham, forteller en innsidekilde til nettstedet.

Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy har foreløpig ikke bekreftet forlovelsen selv.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med håret hans?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer