Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Nå er de foreldre

Hollywood-paret fikk sitt første barn sammen.

FORELDRE: Forfatter Katherine Schwarzenegger og skuespiller Chris Pratt har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
FORELDRE: Forfatter Katherine Schwarzenegger og skuespiller Chris Pratt har fått sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 gikk det et skjelv gjennom Hollywood da skuespillerparet Chris Pratt (41) og Anna Farris kunngjorde at de skulle skille seg.

Nærmest før skjelvet hadde lagt seg, ble det kjent at Pratt hadde funnet tonen med forfatter Katherine Schwarzenegger (30) - datteren til skuespillere og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger.

Deretter gikk det slag i slag - to år etter skilsmissen med Farris var Pratt på ny en gift mann.

- De har det flott

I april i år sto paret for nok en stor nyhet - de ventet sitt første barn sammen.

Nå kan Schwarzeneggers bror, Patrick Schwarzenegger (26), dele den gledelige nyheten om at paret har blitt foreldre.

- De har det flott - kjøpte akkurat en liten gave, sier han til kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Videre gir han tommel opp over å bli gratulert med å ha blitt onkel.

Timer senere bekrefter også paret selv familieforsøkelsen.

«Vi er fra oss av begeistring over å annonsere fødselen til datteren vår, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Vi kunne ikke vært lykkeligere», skriver 41-åringen på Instagram.

Han har også delt bilde av den lille hånden til datteren.

«Både mor og barn har det veldig bra. Vi er ekstremt velsignet», fortsetter han på vegne av både seg selv og kona.

Han har også lagt ved bibelvers i innlegget.

Han sier imidlertid ikke noe om søsteren har fått en gutt eller jente, eller når babyen kom til verden. Kilder til nettstedet kan imidlertid fortelle at Pratts bil ble observert ved St. Johns sykehus i Santa Monica i California fredag ettermiddag.

Schwarzeneggers familie ble også fotografert utenfor huset hennes i helga - den nybakte bestefaren Arnold med en sigar i munnen.

De nybakte foreldrene har imidlertid til å gode å selv uttale seg om fødselen.

God tone med eksen

Dette er Schwarzeneggers første barn. Pratt har imidlertid en sønn fra før, Jack (7) med ekskona. Det tidligere paret, som giftet seg i 2009, sa følgende da de kunngjorde valget om å gå hver til sitt:

STOREBROR: Chris Pratt og ekskona Anna Farris har sønnen Jack (7) sammen. Nå har Jack blitt storebror. Her er han sammen med faren og hans ny kone, Katherine Schwarzenegger. Foto: NTB scanpix
STOREBROR: Chris Pratt og ekskona Anna Farris har sønnen Jack (7) sammen. Nå har Jack blitt storebror. Her er han sammen med faren og hans ny kone, Katherine Schwarzenegger. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen sommeren 2017 i et Facebook-innlegg.

Tross skilsmissen ser det ut til at eksparet har klart å beholde et godt vennskap. Da Pratts forlovelse ble kjent, var det ingen sure miner å oppdrive hos ekskona, i alle fall om man skal bedømme etter hennes reaksjon på Instagram.

Få timer etter at Pratt annonserte forlovelsen, var nemlig ekskona raskt ute med sine lykkeønskinger.

- Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer, skrev «The House Bunny»-stjernen i kommentarfeltet til Instagram-innlegget.

SKILT: Lykken tok slutt for Anna Farris og Chris Pratt etter å ha vært gift i ni år. Foto: NTB scanpix
SKILT: Lykken tok slutt for Anna Farris og Chris Pratt etter å ha vært gift i ni år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Giftet seg

Familieforøkelsen kommer bare ett år etter at Schwarzenegger og Pratt ga hverandre sitt ja under en intim seremoni på San Ysidro-gården i Santa Barbara i California.

Da delte Pratt et romantisk Instagram-innlegg for å bekrefte nyheten.

«Dagen i går var den beste i våre liv! Vi ble mann og kone foran Gud, familiene våre og de vi elsker. Det var intimt, rørende og følsomt. Vi føler oss velsignet som nå får begynne på dette nye kapitlet i våre liv», skrev han.

De skal først ha møtt hverandre gjennom Schwarzeneggers mor, Maria Shriver (65).

LES OGSÅ: Bryter tausheten om utroskaps-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer