LYKKELIGE: Det har stormet rundt Bobbi kristina Brown og Nick Gordon de par siste årene, men onsdag denne uken bekreftet Whitney Houstons eneste datter at de to er forlovet. Hun oppfordret samtidig utenforstående om å la dem være i fred heretter og re Foto: FameFlynet Sweden
LYKKELIGE: Det har stormet rundt Bobbi kristina Brown og Nick Gordon de par siste årene, men onsdag denne uken bekreftet Whitney Houstons eneste datter at de to er forlovet. Hun oppfordret samtidig utenforstående om å la dem være i fred heretter og re Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Nå er de faktisk forlovet

Bobbi Kristina Brown bekrefter forlovelsen med Nick Gordon, men nekter for at han er broren hennes.

Publisert
SEOGHØR.NO: Datteren til den avdøde sangstjernen Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown (20), har forlovet seg. Det melder People.  

Forlovelsesryktene svirret rundt henne og kjæresten Nick Gordon (23) allerede i høst og i fjor vår, men det var først onsdag 20-åringen selv bekreftet noen forlovelse.

«JA, jeg og Nick er forlovet», skriver Bobbi Kristina på Facebook-siden sin.

Den unge stjernen, som var Houstons eneste barn, benyttet videre anledningen til å avkrefte at forloveden på noen som helst måte er i familie med henne.

Nick Gordon hadde Whitney Houston som en morsfigur i deler av oppveksten, men han skal aldri ha blitt formelt adoptert av «I Will Always Love You»-sangeren.

«La meg oppklare noe - vi er ikke bror og søster på ordentlig, og han er heller ikke adoptivbroren min. Moren min adopterte ham aldri», påpeker den nyforlovede 20-åringen videre i innlegget. 

Kjæresteforholdet mellom henne og Nick har tidligere vakt stor oppsikt, og Bobbi Kristinas bestemor Cissy Houston skal ha ment at det hele minnet om incest.

Men nå har den forelskede ungjenta tydeligvis sett seg lei på at «alle» skal ha så sterke meninger om forholdet deres.
 
I forbindelse med den endelige offentliggjøringen av forlovelsen, understreker Bobbi Kristina at mamma Whitney ville ha godkjent forholdet - og ber utenforstående la henne være i fred.

«Folk må virkelig slutte å dømme forholdet mitt. Jeg er temmelig sikker på at det er mitt eget valg hvem jeg vil være sammen med (...) Det er mitt liv og ikke deres. De beslutningene jeg fatter har ingenting med dere å gjøre», skriver hun bestemt.

Et bilde av det forelskede paret ble dessuten publisert på Bobbi Kristinas Instagram-konto forrige onsdag, med teksten «Min nydelige forlovede Nick Gordon og meg på strandpromenaden».

I oktober skal det omstridte forholdet ha tatt slutt, men nå ligger tydeligvis de «tøffe periodene» Bobbi Kristina nevner på Facebook bak dem...

LES OGSÅ: Kjendispar hjalp dødssyk mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer