Nå er de et par

Kristin og Kim Sondre fant tonen på «Farmen».

KOM SAMMEN: Da det var duket for sesongavslutning på Jan Thomas' «Happy Day» i forrige uke, kom Kim-Sondre og Kristin sammen. Foto: Stella Pictures
KOM SAMMEN: Da det var duket for sesongavslutning på Jan Thomas' «Happy Day» i forrige uke, kom Kim-Sondre og Kristin sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kristin Glück Evensen (31) og Kim Sondre Krantz Hagen (27) fant for alvor tonen under årets «Farmen» på TV 2. Og i tirsdagsutgaven av Her og Nå avslører bladet at de to har blitt kjærester.

På TV har seerne vært vitne til at paret har et svært godt øye til hverandre, og etter det bladet erfarer er de nå kjærester.

De to - som ikke vil svare direkte på om de er et par - innrømmer imidlertid at det kan by på litt problemer at Kristin bor på Geilo og Kim Sondre i Oslo. Og til Her og Nå forteller Kristin at hun var åpen for å finne noen på «Farmen»-gården.

- Det tror man jo når man er singel, hver eneste dag, at man kanskje møter noen. Jeg hadde ikke intensjon om å finne mannen i mitt liv når jeg gikk inn der, men man er jo åpen for det, forteller hun.

Romantikken blomstrer i årets «Farmen» på TV 2, og i tillegg til Kristin og Sondre, fant også Morten Emil Bergan (21) og Synne Bolstad (22) tonen på gården.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor ble han bergtatt av Farmen-Synne  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer