Nå er de endelig skilt

To år etter at Rupert Sanders var utro med den 19 år yngre Hollywood-skuespilleren Kristen Stewart er ekteskapet offisielt over.

SMILER: Liberty Ross har lagt utroskapen bak seg, og etter to år er hun omsider blitt skilt fra ektemannen. Foto: FameFlynet
SMILER: Liberty Ross har lagt utroskapen bak seg, og etter to år er hun omsider blitt skilt fra ektemannen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ganske nøyaktig to år siden bekreftet skuespiller Kristen Stewart (24) at hun og den 19 år eldre regissøren Rupert Sanders (43) hadde hatt en affære bak ryggene på deres respektive kjærester.

Det var papirutgaven til nettstedet Us Magazine som først trykket intime bilder av Stewart og regissøren, og i en pressemelding skrev hun i etterkant:

«Jeg er utrolig lei meg for smerten og skammen jeg har påført mine nærmeste. Handlingene mine har satt forholdet til den viktigste personen i livet mitt i fare. Den personen jeg elsker og respekterer mest; Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham og er så utrolig lei meg».

AFFÆRE: Kristen Stewart og Rupert Sanders falt for hverandre på sett, under innspillingen av «Snow White and the Huntsman». Hun hadde hovedrollen, han regisserte filmen. Foto: Stella Pictures
AFFÆRE: Kristen Stewart og Rupert Sanders falt for hverandre på sett, under innspillingen av «Snow White and the Huntsman». Hun hadde hovedrollen, han regisserte filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Overtar familiehuset

Kristen Stewart var på det tidspunktet kjæreste med skuespiller Robert Pattinson (28), mens Rupert Sanders på sin side var gift med den britiske modellen og skuespilleren Liberty Ross (35) - som han har to barn med.

Nå, to år senere, er skilsmissen endelig offisiell, skriver TMZ.

Og ifølge nettstedet er det 35-åringen som går seirende ut av det mislykkede ekteskapet.

TMZ har fått tak i dokumenter som beskriver hva Ross får i skilsmisseoppgjøret, og blant annet overtar tobarnsmoren familiehuset, to hus i London, hun får rundt 156 000 kroner i månedlig bidrag over de neste fire årene, samt rundt 87 000 kroner i månedlig barnebidrag.

I tillegg har hun også rett på 15 prosent av all inntekt fra Sanders filmer, med unntak av «Snow White and the Huntsman».

Det var nemlig i nevnte film at Sanders og Stewart først møttes - da hun spilte hovedrollen, mens han regisserte. Også ekskona Liberty Ross hadde en liten rolle i filmen.

Sanders kom også med en offentlig beklagelse etter at utroskapen ble kjent:

«Jeg er ekstremt lei meg for den smerte jeg har påført familien min. Min vakre kone og mine himmelske barn er alt jeg har i denne verden. Jeg elsker dem av hele mitt hjerte, og ber nå om at vi kan komme oss igjennom dette sammen».

PRØVDE Å TILGI: Robert Pattinson ønsket å jobbe seg gjennom utrosjokket, og tilga sin utro kjæreste. I april 2013 dro de på musikkfestivalen Coachella i California, men allerede måneden etter var bruddet et faktum. Foto: Fame Flynet  Sweden
PRØVDE Å TILGI: Robert Pattinson ønsket å jobbe seg gjennom utrosjokket, og tilga sin utro kjæreste. I april 2013 dro de på musikkfestivalen Coachella i California, men allerede måneden etter var bruddet et faktum. Foto: Fame Flynet Sweden Vis mer

- Det var horribelt

I et intervju med Vanity Fair i desember i fjor åpnet Liberty Ross opp om ektemannens eskapader:

- Det var horribelt. Det var virkelig, virkelig ille. Det finnes ingen ord som kan beskrive hva vi gikk gjennom. Men jeg tror, for meg personlig, at jeg må oppleve at ting dør fullstendig før det kan skje en gjenfødsel. Og nå føler jeg at jeg går gjennom nettopp det.

I skilsmissepapirene står det også, ifølge TMZ, at foreldreretten fordeles likt mellom Ross og Sanders.

Til tross for at Robert Pattinson prøvde å reparere forholdet til Stewart etter at utronyheten ble kjent, brøt de to med hverandre i mai i fjor.

LES OGSÅ: Liberty Ross fant lykken med ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer