Nå er de endelig på bryllupsreise

Reese Witherspoon og hennes nye ektemann landet i Paris torsdag.

ENDELIG ALENE: Torsdag landet Reese Witherspoon (t.v) og ektemannen Jim Toth på flyplassen i Paris. Paret, som giftet seg den siste helgen i mars, så ut til å være fornøyde med å få litt alenetid. Foto: Stella  Pictures
ENDELIG ALENE: Torsdag landet Reese Witherspoon (t.v) og ektemannen Jim Toth på flyplassen i Paris. Paret, som giftet seg den siste helgen i mars, så ut til å være fornøyde med å få litt alenetid. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-skuespiller Reese Witherspoon (35) valgte noe utradisjonelt da hun giftet seg med agentforloveden Jim Toth (40) i en rosa brudekjole i slutten av mars.  

«Lovlig Blond»-stjernen valgte også å bryte med tradisjonen når det gjaldt bryllupsreisen. I stedet for å gå rett fra giftermål og til bryllupsreise, er det først nå turtelduene er dratt på sin kjærlighetstur.

Ifølge People tok Witherspoon og ektemannen flyet fra Los Angeles onsdag, og landet på Charles De Gaulle-flyplassen torsdag formiddag. Det ferske ekteparet har altså lagt bryllupsreisen til klassisk romantiske Paris, selve kjærlighetens og lysets by.


Witherspoon og Toth virket både fornøyde og forelsket ved ankomsten på Charles De Gaulle. Det relativt nygifte paret ble fotografert mens de satt og ventet i noen behagelig utseende seter, han med armen kjærlig rundt skuespillerens skuldre.

Toth så også ut til å nusse og snuse på sin vakre kones panne, mens hun var opptatt med å freshe seg opp etter den lange flyturen - både vippetang, mascara og leppestift måtte til. Superparet virket svært avslappet i hverandres selskap, og de både lo, tullet og pekte på paparazziene mens de nøt litt alenetid sammen.

Hvilket parisisk hotell superparet har tatt inn på er fortsatt ikke kjent, men ifølge People gjorde de et stopp på det eksklusive varemagasinet Printemps  på vei til hotellet. Ifølge en kilde til det amerikanske kjendismagasinet, er Paris-turen bare «en del av bryllupsreisen». Så kjærlighetsferien vil kanskje føre paret videre til mer originale destinasjoner også?

Denne reisen til Europa er imidlertid ikke parets første reise sammen som ektepar. I april gikk turen til eksotiske Belize, men da var barna Deacon (7) og Ava (11), Witherspoons barn fra ekteskapet med Ryan Phillippe, også med på lasset. På flyplassen i Paris var disse derimot ikke å se...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse bildene utløser graviditetsrykter