Gwen Stefani og Blake Shelton giftet seg:

Nå er de endelig gift!

- Drømmer kan gå i oppfyllelse!

BRYLLUP: Stjerneparet Gwen Stefani og Blake Shelton kan endelig slippe jubelen løs. I helga ble de mann og kone. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
BRYLLUP: Stjerneparet Gwen Stefani og Blake Shelton kan endelig slippe jubelen løs. I helga ble de mann og kone. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjor høst at nyheten om at countrystjernen Blake Shelton (45) hadde gått ned på kne og fridd til Gwen Stefani (51) kom. Frieriet skjedde fem år etter at paret bekreftet at de hadde funnet lykken med hverandre.

Den gang ble den hyggelige nyheten delt på Instagram, det sangeren delte et bilde av hun og kjæresten - samtidig som hun viste fram en gigantisk forlovelsesring.

45-åringen delte det samme bildet på sin profil, der han skrev følgende kjærlighetserklæring.

«Hei, takk for at du reddet mitt 2020. Og resten av livet mitt. Jeg elsker deg. Jeg hørte et JA».

Og nå, om lag ni måneder senere, kan endelig paret slippe jubelen løs. Denne helga sto nemlig bryllupet.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Privat seremoni

Det har lenge vært spekulert på når paret skulle gi hverandre sitt ja. Pandemien har som kjent satt en stopper for mye - også langsiktig planlegging av store arrangement.

Nå fant imidlertid paret endelig en åpning.

Stjerneparet ble smidd i hymens lenker lørdag, i en intim og privat seremoni på Sheltons ranch i Oklahoma, ifølge People.

Natt til tirsdag norsk tid delte Stefani en rekke bilder av seg selv som brud på Instagram.

«3. juli 2021. Drømmer kan gå i oppfyllelse!!» skriver hun til et av bildene, mens hun til et annet innlegg, der hun viser fram brudekjolen, skriver at man trenger en festkjole når man skal gifte seg med Blake Shelton. Brudekjolen er designet av stjernedesigneren Vera Wang.

- Veldig enkelt

Ryktene om at det var en bryllup i sikte denne sommeren, fikk for alvor bein å gå på da paret tidligere denne uken søkte om en ekteskapslisens, ifølge Entertainment Tonight.

Lisensen søkte de om i Johnston, Oklahoma, delstaten Shelton er vokst opp i.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Stefani har tidligere uttalt at paret planla en liten og privat seremoni, med bare de nærmeste til stede.

- Vi holder det enkelt. Veldig enkelt. Jeg tror ikke gjestelisten vil romme mange musikere. Det vil liksom være moren og faren min. Kun familie. Vi ser frem til det, da, sa hun da hun gjestet «Late Night With Seth Meyers», ifølge Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: Derfor må hun fjerne silikonet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer