Nå er de endelig gift

På sitt andre forsøk kom endelig Kristin Cavallari og forloveden i mål.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (26) og Chicago Bears-quarterbacken Jay Cutler (30) giftet seg i helgen. Det bekrefter UsWeekly.  

Kjendisparet inngikk ekteskap hos Davidson County Clerk's office i Nashville fredag, der de kjøpte ekteskapspapirene sine. Samme dag postet Cavallari et bilde på Twitter av parets gifteringer, med teksten «jeg er offisielt Kristin Elizabeth Cutler!!!!!».

De to gikk for noe utradisjonelle gifteringer - hun en glamorøs ring dekket med diamanter, mens han valgte en kraftig, enkel ring i et sort materiale.

Og paret, som både har vært forlovet en gang tidligere og utsatt bryllupet sitt før, nøyde seg ikke med én ekteskapsinngåelse når de først var i gang.
 
Lørdag fulgte de opp den formelle ekteskapsregistreringen med en intim seremoni i Woodmont Christian Church. Ifølge kirkens hjemmeside troner den på førsteplass på Martha Stewarts liste over «steder å gifte seg i Sør-statene».

En kilde sier til UsWeekly at brudeparet begynte feiringen med gode venner fredag kveld, på musikkscenen og restauranten Robert's Western World i Nashville, Tennessee.

- Det kommer til å bli cirka 150 gjester, så ikke noe enormt. Jeg har aldri vært en sånn jente som drømte om bryllupet mitt eller noe sånt, men det bryllupet vi planlegger er akkurat det jeg vil ha, fortalte 26-åringen til UsWeekly i mai.

Kristin Cavallari og Jay Cutler ble foreldre for første gang i august, da sønnen Camden (10 mnd) ble født. Smykke- og skodesigneren har for lengst mistet babyvekten, så hun så utvilsomt flott ut i brudekjolen sin.

LES OGSÅ: I superform etter fødselen