Nå er de endelig gift

Jessica Simpson fikk til slutt «ja» fra Eric Johnson.

GIFT TIL SLUTT: I mai feiret Jessica Simpson og Eric Johnson at de hadde vært et par i fire år med dette koselige Instagram-bildet. Knapt halvannen måned senere, lørdag 5. juli, kunne de feire at de hadde blitt ektefolk - etter å ha utsatt bryllupet to ganger. Foto: Stella Pictures
GIFT TIL SLUTT: I mai feiret Jessica Simpson og Eric Johnson at de hadde vært et par i fire år med dette koselige Instagram-bildet. Knapt halvannen måned senere, lørdag 5. juli, kunne de feire at de hadde blitt ektefolk - etter å ha utsatt bryllupet to ganger. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag giftet popsangeren Jessica Simpson (33) seg med den tidligere fotballstjernen Eric Johnson (34) i en celeber seremoni på San Ysidro-ranchen i Montecito, California.

- Vi er overveldet av komplett lykke og elsker at vi nå har sverget evig troskap, erklærte de nygifte overfor People lørdag.

Jessica, som har gått kraftig ned i vekt etter at hun fødte sønnen Ace Knute (1), strålte i en spesialdesignet kjole fra stjernedesigner Carolina Herrera.

Parets lille sønn figurerte som ringbærer, mens datteren Maxwell (2) gikk ned midtgangen som blomsterpike fulgt av Jessicas nevø Bronx (5).

- Å si «ja» foran familie, venner og viktigst av alt, barna våre, var det lykkeligste øyeblikket i livene våre, uttalte det forelskede ekteparet til People.

NYDELIG VÆR: Flere barer og sittegrupper var rigget opp til utendørsbryllupet, og de omtrent 250 gjestene så ikke ut til å mangle stort mens de nøt finværet i California lørdag ettermiddag. Foto: Splash News/All Over Press
NYDELIG VÆR: Flere barer og sittegrupper var rigget opp til utendørsbryllupet, og de omtrent 250 gjestene så ikke ut til å mangle stort mens de nøt finværet i California lørdag ettermiddag. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

Blant de over 250 bryllupsgjestene var Jessicas yngre søster, Ashlee Simpson (29) og hennes forlovede Evan Olav Ross (25), «Sin City»-stjernen Jessica Alba (33) og hennes mann Cash Warren (35), samt «Scrubs»-skuespiller Donald Faison (40) og hans kone CaCee Cobb - som tidligere var brudens personlige assistent.

Ashlee og CaCee var brudepiker, og under vielsen ble en instrumentalversjon av Chris Isaaks «Wicked Game» spilt, skriver UsWeekly.

Mens E! melder at Beach Boys-klassikeren «God Only Knows», jubel og applaus var å høre fra teltet der vielsen fant sted.

Fra grilling til giftemål

Før helgen gikk ryktene om at stjerneparet skulle utveksle ekteskapsløfter på USAs nasjonaldag, 4. juli, men den dagen brukte de heller til å arrangere en stor grillfest for bryllupsgjestene sine.

Da koste gjestene seg med en bugnende buffet med blant annet kjøtt, skalldyr, potetsalat, coleslaw og vannmelon - samt et eget dessertbord med en rekke forskjellige paityper, inkludert pecanpai, key lime-pai og eplepai, ifølge People.

I tillegg til å spise moret gjestene seg med dans, karaoke, stjerneskudd, en fotoboks, samt uteaktiviteter som crocketspill og hesteskokasting.

NØYE PLANLAGT: De mange gjestene ble fraktet til ranchen i store shuttle-busser før vielsen lørdag. Her er noen av de stivpyntede gjestene klare til avgang. Foto: Splash News/ All Over Press
NØYE PLANLAGT: De mange gjestene ble fraktet til ranchen i store shuttle-busser før vielsen lørdag. Her er noen av de stivpyntede gjestene klare til avgang. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Jessica Simpson og Eric Johnson begynte å date våren 2010, og forlovet seg allerede i november samme år, da han gav henne en forlovelsesring med rubiner fra smykkedesigner Neil Lane.

De to påfølgende graviditetene til sangstjernen sørget imidlertid for at bryllupet ble utsatt to ganger - inntil denne helgen.

- Jeg ser definitivt frem til den dagen jeg kan se ham i øynene og inngå den forpliktelsen vi begge virkelig lengter etter. Han må bare slutte med å gjøre meg gravid!, uttalte tobarnsmoren spøkefullt til People i fjor.

Dette er ekteskap nummer to for både bruden og brudgommen. Hun var gift med artist Nick Lachey (40) fra 2002 til 2006, mens han var gift med stylisten Keri Johnson fra 2005 til 2010. Turtelduene møttes da Eric Johnson var separert, men fortsatt gift juridisk sett.

LES OGSÅ: Vakte oppsikt i liten kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer