- Nå er de blitt venner igjen

Demi Moore og døtrene har gjenopptatt kontakten.

VENNER IGJEN: Rumer Willis har tilgitt mamma Demi Moore hennes utagerende oppførsel, og de to ble observert smilende, side om side i Los Angeles forrige helg. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: All Over Press
VENNER IGJEN: Rumer Willis har tilgitt mamma Demi Moore hennes utagerende oppførsel, og de to ble observert smilende, side om side i Los Angeles forrige helg. Dette bildet er fra en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Demi Moore (50) gikk på en real knekk etter bruddet med ektemannen Ashton Kutcher (34) i 2011.

Det hjalp heller ikke på at hennes andre eksmann, Bruce Willis (58) og hans nye kone Emma Heming (34) ble foreldre i april i fjor.

Døtrene Rumer (24) Scout (21) og Tallulah (18) så seg lei på morens utagerende festing, og ba henne legge seg inn på rehab. 

- Demi har vært veldig trengende overfor døtrene sine, og de begynner å bli veldig lei av det. De vil at hun skal oppføre seg som moren deres - ikke en ny lillesøster, fortalte en kilde nær familien i fjor høst.

Men så fort Demi ble friskmeldt igjen fortsatte hun et utsvevende livet, noe som døtrene, og spesielt eldstedatteren Rumer anså som svært bekymringsfullt.De valgte derfor å ta avstand fra Demi.

Nå ser det derimot ut at døtrene har tilgitt henne, for Rumer og Demi ble ifølge The Sun observert smilende da de forlot en yogatime i Hollywood forrige helg.


«De er blitt venner igjen, og så veldig glade ut sammen. Nå håper vennene deres på at alt er som det skal mellom dem», skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Blondinbella er gravid
 Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer