Anne Rimmen og Ailo Gaup:

Nå er de blitt tobarnsforeldre

Babylykke for kjendisparet.

NYBAKTE FORELDRE: Ailo Gaup og Anne Rimmen har fått sitt andre barn sammen. Foto: Espen Solli
NYBAKTE FORELDRE: Ailo Gaup og Anne Rimmen har fått sitt andre barn sammen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober i fjor kunne programleder Anne Rimmen (38) og kjæresten Ailo Gaup (41) avsløre at de ventet sitt andre barn sammen. Nyheten delte Rimmen på sin Instagram-profil.

Nå har det nye familiemedlemmet meldt sin ankomst. Det deler Gaup selv på sin Instagram-konto. Der skriver han at den lille kom på tirsdag, og at han selv ikke rakk å ta noe bilde av jenta før han ble sendt hjem fra sykehuset.

Derfor har han lagt ut et bilde som den nybakte moren har tatt, av sin og babyens hånd.

«Tenkte å ta et bilde à la dette men rakk det ikke før jeg ble sendt ut fra Ullevål i går kveld. Så handa er mora sin og babyen er vår. Dette ga mersmak», skriver Gaup.

Han avslører verken kjønn eller den lilles navn i innlegget. Overfor TV 2 kan han derimot fortelle at det ble en liten jente.

- Vi er veldig lykkelige. Mor og barn er på sykehus, og far er hjemme. Jeg gleder meg veldig til de kommer hjem, sier Gaup til kanalen, og avslører videre at jenta ikke har fått noe navn ennå.

Rimmen har heller ikke delt nyheten på sin konto foreløpig.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni i fjor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Visste ikke om vi kunne få barn

Rimmen og Gaup har vært et par siden 2008 og fikk sønnen Ebbe i 2016. I et intervju med bladet Babydrøm i 2016 innrømmet 38-åringen at hun fikk seg en stor overraskelse da hun så at graviditetstesten var positiv.

- Egentlig passet det jo aldri. Men klokken går, så vi tenkte det var på tide å prøve. Vi visste jo ikke om vi kunne få barn. Og ikke visste vi hvor lang tid det ville ta før vi lyktes, sa hun til bladet.

Det var stor spenning da hun viste den positive testen til samboeren, som reagerte på samme måte som henne selv:

- Det var sterkt, rart og egentlig umulig å ta inn over seg. Det tok en god stund før det virkelig gikk opp for meg at jeg bar på et barn, fortsatte 38-åringen til bladet.

FØDSELSDEPRESJON: Kristin Gjelsvik opplever ikke bare medgang og solskinn etter fødselen. Vis mer

Rimmen har tidligere uttalt seg om tilværelsen som småbarnsmor. I et intervju med Dagbladet fortalte programlederen i fjor at sønnen er hennes førsteprioritet.

38-åringen innrømmet den gang at hun hadde valgt å bytte ut både jentevorspiel og trening med mammarollen.

- Vorspiel kan jeg ikke huske sist jeg har vært på, sa Rimmen til avisen.

I intervjuet fortalte 38-åringen at hun ikke angrer på at hun ikke startet tidligere med å få barn. Rimmen var 34 år da Ebbe kom til verden.

- Jeg er glad for at jeg ventet en stund med å bli mor. Jeg har fått opplevd veldig mye før den tid. Det er ikke sånn at jeg tenker «Åh, skulle ønske jeg var 20 igjen», liksom, fortalte hun.

FRYKTET NAKKEBRUDD: Anne Rimmen forteller om ektemannen Ailo Gaups ulykke hvor han skadet nakken. Video: God Kveld Norge. Vis mer

- Alltid hatt lyst på to barn

I et intervju med KK i 2017 oppsummerte Rimmen det første året som mamma til Ebbe på følgende måte:

- Det er alt på en gang. Det er superkoselig og fryktelig slitsomt. Jeg er ærlig på at det er kjempeslitsomt. Jeg glemmer ting og må skrive ned alt for å klare å huske. Så er det verdt det likevel, han er jo så nydelig. Han er frisk, han er blid … om jeg sover dårlig, det er helt greit. Først og fremst er jeg takknemlig for at alt er gått så bra, sa hun til ukebladet.

I samme intervju la ikke Rimmen skjul på at hun ønsket seg flere barn.

- Jeg har alltid hatt lyst på to barn. De sa på sykehuset at om jeg kom til å føde flere ganger, kunne jeg bare forberede meg på det samme om igjen. Det er godt man glemmer. Ellers ville jo alle vært enebarn. Men det får bli når vi føler for det. Aller først må vi få hodet over vannet igjen, konkluderte hun med til KK den gang.

LES OGSÅ: Overrasker med ærlig selfie om morsrollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer