Nå er de blitt samboere

Kjæresten måtte bygge om leiligheten, da Mari Haugersveen flyttet inn.

BLE SAMBOERE: Mari Haugersveen og Michael Christophersen har flyttet sammen i hans leilighet på Bislett i Oslo.  Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
BLE SAMBOERE: Mari Haugersveen og Michael Christophersen har flyttet sammen i hans leilighet på Bislett i Oslo. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter bruddet med Petter Pilgaard i mai, fant Mari Haugersveen (30) i høst lykken med trønderen Michael Christophersen (32).  

Paret viste seg for første gang offentlig sammen i «Skal vi danse»-studio, der Mari troppet opp for å heie på venninnen Linni Meister. 

Nå har Mari og Michael bestemt seg for å ta forholdet et steg videre, og bekrefter til Her og Nå at de har flyttet sammen. 

- Michael spurte om jeg ville flytte inn for en stund tilbake, men da tenkte jeg at leiligheten hans var for liten for oss to. Da tok han grep, og bygget om hele leiligheten, sier Mari til bladet.

Haugserveen bodde tidligere på Frogner, men paret er nå bosatt på Bislett. 

- Det føles bare naturlig og fint at vi nå har flyttet sammen, sier Mari til ukebladet. 

Den vakre blondinen er denne uken aktuell som gjest i «4-stjerners middag»

LES OGSÅ:


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer