Tuva Fellman og Ronny Brede Aase:

Nå er de blitt foreldre

Radioprofilene ønsker sitt første barn velkommen til verden.

FORELDRE: Radioprofilene Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har blitt foreldre. Foto: Espen Solli / TV 2/ NTB
FORELDRE: Radioprofilene Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har blitt foreldre. Foto: Espen Solli / TV 2/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at radioparet Tuva Fellman (33) og Ronny Brede Aase (34) ventet sitt første barn sammen, da sistnevnte sa følgende i parets podkast, «I karantene med Ronny og Tuva»:

- Du skal jo på ultralyd neste mandag, sa Brede Aase, og dermed var katten ute av sekken.

Nå, fem måneder senere, er de blitt foreldre for første gang. Det røper Fellman i et innlegg på Instagram. Der har hun lagt ut et bilde av Brede Aase som triller den lille nyfødte.

Røper kjønnet

«Endelig Ronnyfar. Vi har alltid kalt @ronnybaa det, og nå er det en ordentlig grunn til å fortsette. For nesten en uke siden kom det en liten Aase og Fellman-klump. I sin lille handlevogn-aktige tralle er hun glad, sulten og etter vår mening - verdens kuleste unge», skriver hun i innlegget.

Med det røper Fellman at paret altså har fått en liten datter.

«Jeg føler også en enorm takknemlighet ovenfor alle jeg traff på Ullevål sykehus. Jeg hadde aldri klart det uten hver og en av dere som var med på fødselen og i tiden etter. Helt på ekte», skriver hun videre i innlegget.

Også Brede Aase har delt et innlegg på Instagram om den store nyheten.

«Nå er vi tre! Og jeg har aldri opplevd noe som kan måle seg. Aldri følt på sterkere følelser», skriver Brede Aase blant annet til flere bilder fra den første uka som pappa.

Til Se og Hør forteller Fellman og Brede Aase at de ansatte ved Ullevål sykehus har vært en fantastisk støtte gjennom det hele.

- En helt fantastisk gjeng som var der for oss gjennom hele fødselen. De skal ha all ære i hele verden, skriver de i en tekstmelding.

Gravidrykter

Selv om dette er parets første barn sammen, har de opplevd gravidspekulasjoner tidligere. Ifølge Fellman selv var det flere som allerede i fjor sommer fikk en mistanke om at paret ventet barn.

Det fortalte hun i et intervju med Dagbladet Magasinet i fjor høst. Hun avslo derimot at hun på tidspunktet var gravid.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Jeg vil veldig gjerne ha barn med Ronny, men vi stresser ikke. Du aner ikke hvor mange som spør om jeg er gravid, bare fordi jeg hadde en lang sommerferie og la på meg litt. Her om dagen måtte jeg drikke øl bare for å understreke at jeg ikke lurte noen, sier hun i intervjuet.

Det kan også tenkes at spekulasjonene ble forsterket da paret i fjor sommer kunngjorde at de hadde forlovet seg under en norgesferie til Vestlandet.

Forlovelsesnyheten delte de begge på hver sin Instagramkonto.

- Vi er glade og koser oss i Sogn og Fjordane, skrev Ronny og Tuva i en SMS til Se og Hør da forlovelsen ble kjent.

Kjøpte bolig sammen

Nå har de derimot omsider blitt en familie på tre. Barnet meldte sin ankomst rundt et år etter at paret gikk til innkjøp av en del av en tomannsbolig i Oslo, så det kan tenkes at den lille får mer enn nok plass å boltre seg på.

På tidspunktet de kjøpte boligen hadde de vært sammen i om lag syv år, der fem av årene ble tilbrakt i hver sin by.

Brede Aase var nemlig bosatt i Oslo, mens Fellman på sin side bodde i Trondheim. Begge arbeidet i perioden som programledere for hvert sitt radioprogram på NRK P3.

De siste par årene leide de derimot en leilighet sammen i hovedstaden.

Da Se og Hør tok kontakt med Brede Aase i forbindelse med boligkjøpet i fjor høst, kunne han fortelle at de begge nå var klare for å eie noe eget.

- Nå har vi liksom bodd i hver vår by, vi har leid sammen og nå er vi klare for å kjøpe sammen. Tanken har vært å finne en plass vi kan bo lenge. Vi er begge sultne på å skape et ekte hjem, da vi lenge har ventet på dette, sa han til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: - Føles ikke engang virkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer