Camilla Phil ble mamma:

Nå er de blitt foreldre

Camilla Pihl og Peter Peters har fått sitt første barn sammen.

FIKK EN DATTER: Camilla Pihl og Peter Peters fikk en liten datter onsdag denne uken. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FIKK EN DATTER: Camilla Pihl og Peter Peters fikk en liten datter onsdag denne uken. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av september kunne Camilla Pihl (41) og Peter Peters (44) avsløre at de ventet sitt første barn sammen. Og nå er ventetiden over. Det avslører førstnevnte selv på sin Instagram-profil.

«Hei verden. Da var hun her! Si hei til Poppy Pihl Peters», skriver hun til et bilde av seg selv og den lille jenta.

Samtidig kan Camilla avsløre at datteren kom til verden første april, og beskriver lille Poppy som helt perfekt.

- Det føles fantastisk å bli en liten famlie. Vi elsker lille Poppy allerede, forteller den nybakte faren til Se og Hør.

Også Peters har lagt ut et innlegg på Instagram i etterkant av fødselen.

«Hei verden. Da var hun her! Si hei til Poppy Pihl Peters som så verden for første gang i går. 01.04-2020. Hun er helt perfekt», skriver han.

Stresser ikke med bryllup

Camilla Pihl og Peter Peters har vært et par i over 18 år. For elleve år siden forlovet de seg, men et bryllup har foreløpig ikke funnet sted.

Det er imidlertid ingen hast, kunne Pihl avsløre overfor Se og Hør i 2015.

- Vi er jo helt umulige, men det kommer til å skje! I fremtiden en gang, vi må bare ha litt tid, finne ut hvordan vi vil gjøre det, sa hun da.

Som nevnt avslørte paret i september at de skulle bli foreldre sammen.

«Av alle ting jeg har skapt sammen med Peter er dette det aller største! Launching Spring 2020», skrev Camilla den gang.

Også den vordende pappaen la ut gladnyheten:

«Vårt største prosjekt kommer våren 2020!! Vi elsker deg allerede».

Drømmebolig

Camilla Pihl har lenge jobbet som blogger, og de senere årene har hun også gjort stor suksess som gründer, designer forretningskvinne og modell. Blant annet driver hun sitt eget sminke- og klesmerke, samt et online-magasin. I tillegg har hun designet sko- og smykkekolleksjoner for Bianco og David Andersen.

Også Peters, som tidligere har vært dommer i «X Factor», er en travel mann. Sammen med forloveden har han bygget Friendly Entertainment, et managementselskap der han har rollen som daglig leder.

I februar kapret paret drømmeboligen på Frogner i Oslo. Ifølge E24 måtte de punge ut svimlende 20,8 millioner kroner for rekkehuset.

- Camilla Pihl og Peter Peters lette etter et objekt i Frogner bydel i nærheten av Frogner barnehage som de kunne pusse opp. De fant et townhouse der de falt for lokasjonen, og så potensial for å få det hjemmet de ønsket, sa Peter Peters gjennom luksusmegler Hans Houeland.

Megleren fortalte videre at paret har planer om å renovere hele huset for å gjøre det til sitt eget.

- De har nå satt i gang med riving av alt i alle etasjer, og kommer til å pusse opp i lang tid før det er klart for innflytting, sa Houeland videre til E24.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer