Truls Svendsen og Charlotte Smith:

Nå er de blitt foreldre

Fikk en datter.

BABYLYKKE: Truls Svendsen og kjæresten er blitt foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Truls Svendsen og kjæresten er blitt foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I desember avslørte tv-profil Truls Svendsen (46) at han og kjæresten Charlotte Smith (31) ventet sitt første barn sammen. Det gjorde han i et innlegg på Instagram, der Smiths voksende babymage kom til syne.

Nå er ventetiden over, og paret er blitt foreldre for første gang - til en liten jente. Det avslører Truls selv på Instagram torsdag kveld.

- Lykkelig og takknemlig. Velkommen til oss, fine lille Eva, vi er allerede hodestups forelsket. Fantastisk bra jobba av Charlotte, stum av beundring! Og ros til alle de vidunderlige menneskene som jobber på barselavdelingen og føden på Ullevål! Takk, skriver den nybakte pappaen sammen med et bilde av datterens hånd:

At det var en jente som skulle melde sin ankomst til våren visste de nybakte foreldrene på forhånd. I januar delte nemlig Svendsen nok et bilde på Instagram, der han avslørte både kjønnet og navnet på den lille.

- Vi gleder oss til å møte deg, Eva, skrev 46-åringen til bildet.

Viste frem kjæresten

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesiden av Dagbladet.

Den gang hadde han gitt et intervju til avisens lørdagsmagasin, og Svendsen selv reagerte med å vise frem kjæresten sin på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 46-åringen også at han ønsket seg barn i fremtiden - en drøm som nå er gått i oppfyllelse.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtiden, sa han.

På rød løper sammen

Svendsen har de siste årene gjort stor suksess sammen med mesterkokken Eyvind Hellstrøm (70) i TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», der duoen har reist verden rundt på kulinariske turer.

I mai i fjor var programmet nominert til hele to priser under Gullruten, og Svendsen hadde i den anledning med seg sin kjære på den røde løperen for første gang.

GULLRUTEN: Truls Svendsen tok med seg kjæresten på den røde løperen under Gullruten i fjor. Foto: Andreas Fadum
GULLRUTEN: Truls Svendsen tok med seg kjæresten på den røde løperen under Gullruten i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi er sammen i kveld. Og ellers også da, sa Svendsen til Se og Hør på den røde løperen den gang.

- Vi gjør alt sammen, og da må vi også gjøre dette sammen. Det er kult at hun har lyst til å dele den gleden med meg, la han også til.

Svendsen fortalte den gang at han og Smith hadde vært et par i to år.

LES OGSÅ: Kronprinsen må tilbake på operasjonsbordet