Stian Blipp ble pappa:

Nå er de blitt foreldre

Stian og Jamina Blipp fikk en datter.

BLE FORELDRE: Jamina og Stian Blipp, som giftet seg 19. mai i år, er nå blitt foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BLE FORELDRE: Jamina og Stian Blipp, som giftet seg 19. mai i år, er nå blitt foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) og kona Jamina Blipp (30) er blitt foreldre for første gang - til en liten jente.

Det avslørte den stolte faren på Instagram lørdag kveld.

- Velkommen elskede, nydelige datter. Har aldri i mitt liv vært så stolt. Har aldri vært så imponert over et menneske som da jeg så Jamina kjempe seg gjennom 17 timer med rier. Har aldri vært så glad eller grått så mye. Folkens, JEG HAR BLITT FAR, skriver han.

Stian har lagt ut to bilder av sin nyfødte datter, begge i sort-hvitt. På et av bildene holder han den lille jenta, mens hans kone ligger ved siden av henne på det andre.

Barn og bryllup

At det har vært et begivenhetsrikt år for paret, er det ingen tvil om.

19. mai, samme dag som prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) giftet seg i Windsor, ga også Stian og Jamina hverandre sitt «ja».

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Og bare to dager etter bryllupet, kunne det nygifte paret avsløre at de ventet sitt første barn. De delte begge den gledelige nyheten i hvert sitt Instagram-innlegg.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen ... på flere måter. Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», skrev Jamina til et bryllupsbilde hvor Stian former et hjerte foran magen hennes.

Stian Blipp brukte det samme bildet, og skrev blant annet: «Gleder meg som en hund til å bli daddy».

Røpet kjønnet

I juni avslørte tv-profilen dessuten babyens kjønn.

- Det er en jente. Det er veldig, veldig hyggelig, fortalte Blipp, da Se og Hør møtte ham på premieren av Mads Hansens musikkvideolansering i Oslo på forsommeren.

Den sprudlende bergenseren har ikke lagt skjul på at han gleder seg til papparollen.

- Jeg har ekstreme forventninger til hun som ligger der inni magen. Jeg tipper hun arver morens varme, godhet og enorme energi, sa han til Se og Hør tidligere i høst.

28-åringen fortalte også om hva slags pappa han ønsker å bli.

- Jeg blir en passe-på-pappa, i alle fall frem til hun er 14 år. Da kjøper jeg meg hvit singlet og hagle for å sette frykten i beilerne. «Han er gal», kan de bare si. Jeg er klar, sa han spøkefullt.

Ble overrasket

Sammen med sin gravide venninne Samantha Skogrand (29) har Jamina laget podkasten «Babyboom» denne høsten. Og i episode to var deres utkårede med i podkasten.

De kunne blant annet fortelle om hvordan de reagerte da de fant ut at de skulle bli fedre.

Mens Samantha og forloveden, tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33), hadde planlagt sitt svangerskap, ble Jamina og Stian tatt på senga av beskjeden.

BLE OVERRASKET: Stian og Jamina har vært åpne om at de ble overrasket da de oppdaget at de var gravide. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
BLE OVERRASKET: Stian og Jamina har vært åpne om at de ble overrasket da de oppdaget at de var gravide. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

- Når du viste meg den testen for første gang, tenkte jeg at dette er et av øyeblikkene i livet som virker som en film. Jeg fikk rar filmmusikk i hodet mitt, og fra utsiden så jeg det som en scene fra «Love Actually», fortalte Stian Blipp i episoden.

Stolt kone

Det er ikke bare privat at Stian Blipp har hatt mange jern i ilden dette året. I april ble det nemlig kjent at han skulle ta over «Senkveld» sammen med Helene Olafsen (28).

FREDAGSDUO: Helene Olafsen og Stian Blipp tok i høst over «Senkveld» etter Thomas Numme og Harald Rønneberg. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FREDAGSDUO: Helene Olafsen og Stian Blipp tok i høst over «Senkveld» etter Thomas Numme og Harald Rønneberg. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Og tidligere i høst loset den ferske programlederduoen publikum og gjester gjennom en innholdsrik første-sending, der blant andre statsminister Erna Solberg var blant gjestene i sofaen.

Blant publikum satt Jamina Blipp, som var tydelig stolt av ektemannen.

- Det var dritbra, syns jeg. Begge to var skikkelig flinke, sa hun til Se og Hør etter sending, og la også til at hun var «veldig, veldig stolt».

Det var Se og Hør som avslørte at Stian Blipp hadde funnet lykken med Jamina Iversen før jul i 2013. Og høsten 2017 ble de to forlovet, etter et nøye planlagt frieri.

LES OGSÅ: - Planen har alltid vært å bli en stor gjeng

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer