Liam Payne og Cheryl Cole:

Nå er de blitt foreldre

«One Direction»-stjernen åpner seg om forholdet med sin 10 år eldre kjæreste. 

FORELSKET: Artist Liam Payne letter på sløret om følelsene for Cheryl Cole i nytt intervju. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Artist Liam Payne letter på sløret om følelsene for Cheryl Cole i nytt intervju. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): På omtrent denne tiden i fjor, ble det kjent at artist Cheryl Cole (33) hadde forelsket seg i «One Direction»-stjernen Liam Payne (23).

Kun måneder etter at forholdet mellom Cheryl og Liam ble avslørt, begynte graviditetsryktene å svirre i utenlandske medier.

Sangerinnen, som er godt kjent for låten «Fight For This Love», har holdt en lav profil og har valgt å ikke kommentere saken.

Nå skal de to ha blitt foreldre. Det bekrefter Cheryl selv på Instagram.

Stolte foreldre

I et langt innlegg på Instagram skriver den nybakte mora om den lille gutten de nå har fått.

«Onsdag den 22. mars ble Liam og jeg foreldre til en fantastisk vakker, sunn gunn, som veier 3,1 kilo og ser ut som en drøm», skriver hun og fortsetter.

«Selv om han ikke har et navn ennå, har han allerede stjålet hjertene våre. Vi er så forelska og glade for den lilles ankomst», skriver den glade artisten.

De har begge holdt kortene tett til brystet om følelsene de føler for hverandre, men i et nytt intervju med Rollacoaster magazine, letter Payne endelig på sløret.

- Dette er greia. På en ikke-klisjé måte, er det rart å våkne opp hver dag og bokstavelig talt leve ut drømmen. Jeg våkner på de fineste steder. Åpenbart har jeg den vakreste kjæresten i hele verden og hun er helt fantastisk, sier han til bladet, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

#cannes ✌🏼

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

- Hun støtter meg

De to stjernene møtte hverandre for første gang i 2008, da Liam stilte opp på audition for «X Factor», der Cheryl var dommer.

- Hun har vært drømmedama mi siden jeg var mye yngre. Hun er en fantastisk person og det er helt utrolig å ha en som kan relatere seg til så mye, en som har tatt større steg enn meg. Solokarrieren hennes var utrolig. Hun har vært i bransjen i 14 år nå. Hun støtter meg fullstendig, sier han videre til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Selv om duoen har kjent hverandre i en årrekke, var det først i fjor forholdet utviklet seg.

Romansen oppsto kort tid etter at Cheryl skilte seg fra ektemannen, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Hintet om graviditeten

For kort tid siden stilte Cheryl imidlertid opp på en fotoshoot for L'Oreal, som ble publisert på forsiden av the Daily Mirror, der hun hadde en stor gravidmage.

33-åringen har også dukket opp på flere arrangementer der magen har vært svært godt synlig.

Selv om paret sa noe om babynyheten, har det kommet flere hint gjennom hele svangerskapet.

Koreografen i TV-programmet «X-factor», Brian Friedman (39), forsnakket seg i et intervju ti november, og avslørte babynyheten til magasinet New!.

- Alle vil jo forelsket seg å være lykkelig. Og nå skal de ha en baby sammen, så de har definitivt funnet noe bra. Det er morsomt å tenke tilbake på hvor lenge siden de møttes for første gang, sa han.

LES OGSÅ: Slik skjønte Kim at noe var galt i Paris

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer