- Nå er de blitt foreldre

Mila Kunis fødte sin lille prinsesse med forloveden ved sin side.

STOLTE: Ashton og Mila fotografert i midten av september, kort tid før den lille ankom verden. Foto: Stella Pictures
STOLTE: Ashton og Mila fotografert i midten av september, kort tid før den lille ankom verden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til Hollywood-paret Mila Kunis (31) og Ashton Kutcher (36). Tirsdag ble nemlig deres lille prinsesse født. Babyen kom til verden på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, melder TMZ.

Foreløpig har ikke paret selv uttalt seg om babynyheten. Men en kilde sier til People at «babyen er her, og hun har det bra».

Kunis prøvde lenge å holde graviditeten skjult, men ettersom den voksende babymagen etter hvert vokste seg større, bekreftet 31-åringen i mai at hun var gravid.

- Jeg klarte å skjule det veldig lenge, sa Mila til Ellen DeGeneres da hun var gjest i talkshowet i vår.

Vennskap ble til kjæresteforhold

Mila og Ashton møttes i 1998, da de begge fikk roller i den populære TV-serien «That '70s Show». Foran kamera spilte de to kjærester, men det var ikke før mange år senere at TV-forholdet skulle bli til virkelighet.

- En dag forandret bare alt seg. Plutselig var det ikke det samme mellom oss lenger, og jeg er veldig stolt av meg selv som innså det, fortalte Mila i et intervju som sto på trykk i Marie Claire tidligere i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer