- Nå er de blitt foreldre

Mila Kunis fødte sin lille prinsesse med forloveden ved sin side.

STOLTE: Ashton og Mila fotografert i midten av september, kort tid før den lille ankom verden. Foto: Stella Pictures
STOLTE: Ashton og Mila fotografert i midten av september, kort tid før den lille ankom verden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til Hollywood-paret Mila Kunis (31) og Ashton Kutcher (36). Tirsdag ble nemlig deres lille prinsesse født. Babyen kom til verden på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, melder TMZ.

Foreløpig har ikke paret selv uttalt seg om babynyheten. Men en kilde sier til People at «babyen er her, og hun har det bra».

Kunis prøvde lenge å holde graviditeten skjult, men ettersom den voksende babymagen etter hvert vokste seg større, bekreftet 31-åringen i mai at hun var gravid.

- Jeg klarte å skjule det veldig lenge, sa Mila til Ellen DeGeneres da hun var gjest i talkshowet i vår.

FLOTT: Mila Kunis har vært svært bevisst på å holde seg i form under svangerskapet, og har brukt yoga som en del av treningsprogrammet. Dette bildet ble tatt i august. Foto: Stella Pictures
FLOTT: Mila Kunis har vært svært bevisst på å holde seg i form under svangerskapet, og har brukt yoga som en del av treningsprogrammet. Dette bildet ble tatt i august. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vennskap ble til kjæresteforhold

Mila og Ashton møttes i 1998, da de begge fikk roller i den populære TV-serien «That '70s Show». Foran kamera spilte de to kjærester, men det var ikke før mange år senere at TV-forholdet skulle bli til virkelighet.

- En dag forandret bare alt seg. Plutselig var det ikke det samme mellom oss lenger, og jeg er veldig stolt av meg selv som innså det, fortalte Mila i et intervju som sto på trykk i Marie Claire tidligere i år.

Forlovelsesryktene rundt superparet har svirret rundt dem helt siden de ble kjærester i 2012, men det var ikke før i februar at den gledelige nyheten kom:

- Den beste dagen i livet mitt så langt var da han fridde. Jeg gråt. Dette forholdet er veldig annerledes enn alle andre jeg har vært i før, uten å si noe negativt om mine tidligere forhold, sa hun i Marie Claire-intervjuet.

Ifølge en kilde nær paret er bryllupsdatoen satt til neste sommer:

- De vil fokusere på datteren sin først, og å ha det neste sommer virker logisk, forklarte kilden til nettstedet Radaronline i juli.

Flyttet fra Ukraina til USA

Den nybakte mammaen ble født i Ukraina, men flyttet som syvåring over dammen, til Los Angeles med familien. Siden har hun gjort stor karriere som skuespiller, og er i tillegg til «That '70s Show» også kjent fra Hollywood-filmer som «Black Swan» og «Oz the Great and Powerful».

Ashton Kutcher var gift med den 15 år eldre skuespilleren Demi Moore (51) fra 2005 til 2013. Bruddet var et faktum i 2012, etter at han angivelig hadde vært utro med en 22 år gammel sekretær.

Han har spilt i flere Hollywood-blockbustere og er også kjent for sin rolle som Walden Schmidt i den populære situasjonskomedien «Two and a Half Men».

Mila Kunis på sin side var kjæreste med den tidligere barnestjernen Macaulay Culkin (34) fra 2002 til 2011.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke lyst til å gifte meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer