Nå er de begge 27

Britney og Christina har endelig noe til felles - enn så lenge.

DEN GANG DA: Det var ikke lett å se forskjell på Britney Spears og Christina Aguilera da de begge entret hitlistene. Nå er de begge 27, mødre og har gitt ut "Greatest Hits"-album..
DEN GANG DA: Det var ikke lett å se forskjell på Britney Spears og Christina Aguilera da de begge entret hitlistene. Nå er de begge 27, mødre og har gitt ut "Greatest Hits"-album.. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I dag, tirsdag 2. desember, feirer Britney Spears 27-årsdagen sin med å gi ut albumet Circus.

I anledning albumet har også sjokk-dokumentaren "Britney: For the Record" blitt laget, hvor Spears prater om den enorme neturen og de mange skandalene de siste årene.

Dokumentaren vil bli sendt på TVNorge 4. desember klokken 20.

Ifølge programredaktør for internasjonale programmer i tv-kanalen, Nina Lorgen Flemmen, var det en hard kamp om rettighetene, som er eksklusive kanalen her i landet.

- Vi ga en god pris, så mye kan jeg si, har hun tidligere fortalt til Seher.no.
Hun mener at det var en god investering fra kanalens side.

- Britney er og blir medienes yndling. Uansett hva hun gjør følger vi med. Det sier seg selv at vi gjerne vil høre hva hun selv har å fortelle om de siste turbulente årene, fremfor å høre det via ryktebørsen, sa hun.

Skilsmisse, rehab og tvangsinnleggelse
For turbulent har det virkelig vært.

Spears har på få år skilt seg, vært inn og ut av rehab, blitt tvangsinnlagt, mistet råderetten over formuen sin, mistet omsorgsretten for sønnene sine, barbert av seg alt håret på hodet, og gått amok med en paraply. Blant annet.

Det er nå ni år siden Britney var en tilsynelatende uskyldig 17 åring som entret rampelyset med musefletter og slageren "Hit Me Baby One More Time".

Samtidig som Spears ble kjent, kom like blonde - og langt frekkere - Christina Aguilera på banen med sin "Genie In A Bottle".

De to ble kjapt omtalt som popverdenens Tuppen og Lillemor.

For jentene, som faktisk var gode venner da de som barn var med i tv-showet "The Mickey Mouse Club", ble plutselig bitre konkurrenter som kjempet om listeplasseringene.

Klinte med Madonna
Aguilera langet jevnlig ut mot konkurrenten, og la ikke skjul på at hun tvilte på Spears' sangtalent.

Og media elsket det, og smurte gjerne ekstra på for å gjøre bitterheten mellom dem enda større.

Men konkurransen mellom dem var faktisk ikke større enn at de i 2003 fremførte "Like a Virgin" sammen med Madonna (50) under MTV Video Music Awards i 2003.

Begge jentene, som var iført kort-korte brudekjoler, smilte til hverandre og klinte med sistnevnte.

Og samtidig erklærte Christina fred...

- Mange sammenligner oss fordi vi er like gamle og i samme bransje, men det er alt som er. Hva hun gjør er ingen andres sak enn hennes egen. Og det samme gjelder for meg, sa hun ifølge Fametastic.

- Vi er nok så forskjellige, at...
I 2008 har de i hvert fall noe annet enn karrieren og hårfargen til felles. Ikke bare har de brukt samme stuntrumpe - de er nå begge 27 år.

Og mens Britney har fått sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1), har Aguilera har sønnen Max (11 mnd).

Men det ser ikke ut til at de tre guttene skal få leke sammen i nærmeste fremtid...

Nylig innrømmet Aguilera at hun ikke kommer til å dra på besøk til sin tidligere rival med det første.

- Vi er nok så forskjellige at jeg ikke tror vi kunne vært plassert i samme ballpark, sa Christina til Metro.

Mens Spears nå gir ut comeback-albumet Circus og satser på en modnere stil, ga Aguilera ut samlealbumet "Keeps Gettin' Better - A Decade of Hits" i november.

Spears kom virkelig Aguilera, som fyller 28 år 18. desember, i forkjøpet. Hun ga nemlig ut sitt "Greatest Hits"-album for fire år siden...

Vi gratulerer med dagen!

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: Men mimer eller synger hun?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer