«Baddies»:

Nå er de avslørt

Den maskerte trioen har holdt identiteten sin skjult i høst.

VIRALT: Den maskerte trioen har skapt stort engasjement på TikTok. Foto: Rød løper
VIRALT: Den maskerte trioen har skapt stort engasjement på TikTok. Foto: Rød løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny, maskert trio har i løpet av den siste tiden tatt av på TikTok. De tre maskerte jentene, som går under navnet «Baddies», har i løpet av kort tid fått 75 tusen følgere på plattformen.

BADDIES: Jentegruppa «Baddies» tar av på TikTok. Jentene holder identiteten sin skjult, men får likevel mye hat på some-appen. Reporter: Thea Hope/Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

I løpet av høsten har «Baddies» publisert en rekke TikTok-videoer som har skapt stort engasjement. Denne uken lanserte de også julelåten «Jul igjen».

Jentene, som ikke har ønsket å avsløre identiteten sin, har i et tidligere intervju med Se og Hørs Rød Løper avslørt at de har et mål og budskap, men at de ikke kan avsløre det før de tar av seg maskene.

Røper budskapet

Fredag morgen gjester trioen «God morgen Norge» hvor de fremfører julelåten «Jul igjen», som de slapp tidligere denne uken.

Under sendingen avslører «Baddies» identiteten sin - en gang for alle.

Det viser seg at det er TikTok-stjernene Linnea Løtvedt, Anny Isabella Øvrehus og Oda Rikheim som skjuler seg bak maskene.

På «God morgen Norge» avslører jentene også budskapet bak det maskerte prosjektet.

VIRAL: Norske Pia Notøy (22) fra Fosnavåg går viralt og er sett av millioner på Tiktok. Video: Pia Notøy via Tiktok. Klaus Fjellro / Rød løper. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

- Poenget med prosjektet har vært å vise et poeng om at det er stor forskjell mellom jenter og gutter i musikkbransjen, sier Løtvedt.

Rikheim legger til at de ble fortalt fra en i musikkbransjen at det er umulig for en jentegruppe å slå gjennom i musikken og at ingen tør og at de dermed tok utfordringen.

Trioen forteller at de i løpet av perioden som «Baddies» har fått utrolig mye hat på TikTok.

- Responsen har i hovedsak vært veldig negativ. Det har vært veldig mye påpeking av kroppen vår og utseendet vårt, forteller Løtvedt.

LES OGSÅ: Måneder med hemmelighold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer