Nå er datoen satt!

Etter å ha holdt verden på pinebenken i månedsvis, avslører Tom og Katie bryllupsdatoen.

TIL ALTERS: Endelig gir Tom og Katie hverandre sitt ja. Foto: All Over Press
TIL ALTERS: Endelig gir Tom og Katie hverandre sitt ja. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Endelig er det bestemt! Tom Cruise (44) og Katie Holmes (27) gifter seg 18. november.


SE VIDEO: Siste nytt om TomKat!


De inviterte gjestene mottok invitasjonen 20. oktober, og er bedt om å holde av hele helgen fra 16.-19. november. Datoen bekreftes av parets talsperson overfor US Magazine.


Som SEHER.NO har fortalt tidligere, vil bryllupet stå i Italia.


På mange måter er Italia et perfekt valg. Det var her parets romanse først ble kjent. Da Tom var i Roma for å motta en pris klarte han ikke lenger å skjule sin forelskelse. Han overrasket reporterne med å legge ut om Katie Holmes - og hva han syntes om henne:


- Hun er en fantastisk kvinne. Noe helt for seg selv, strålte han. Og forelskelsen har ikke tapt seg. Tom har nærmest dummet seg ut gang på gang ved å understreke sin kjærlighet med mange bisarre påfunn. Blant annet hoppet han i sofaen hos Oprah Winfrey - for å riktig understreke at han var så forelsket at han ikke kunne sitte stille...


Katie har ønsket å vente med bryllupet inntil parets datter Suri er stor nok til å være med. Hun er vel fortsatt i minste laget for å være brudepike... Men skal definitivt være med når mamma og pappa gifter seg neste måned.


Giorgio Armani har avslørt at det er han som skal designe Katies brudekjole. Og det bekreftes, ifølge People Magazine, av Tom Cruises pressetalsmann.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer