George og Amal Clooney er blitt foreldre til tvillinger:

Nå er Clooney-tvillingene her

George og Amal Clooney er blitt foreldre for første gang.

BABYLYKKE: Det nybakte foreldreparet har gitt barna navnene Ella og Alexander. Foto: NTB Scanpix.
BABYLYKKE: Det nybakte foreldreparet har gitt barna navnene Ella og Alexander. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen George Clooney (56) og hans kone, menneskerettsadvokat Amal Clooney (39), er blitt foreldre for første gang.

- I morges ønsket Amal og George tvillingene Ella og Alexander Clooney velkommen til verden. Ella, Alexander og Amal er alle friske, glade og har det fint, annonserer parets talsperson til People tirsdag kveld til People.com.

- George er neddopet, men burde komme seg til hektene igjen om et par dager, legger talspersonen spøkefullt til.

I slutten av mai hintet filmstjernen om at fødselen var nært forestående. Clooney uteble fra en humanitærprisutdeling i Armenias hovedstad Jerevan søndag 28. mai, men sendte ifølge armensk radio en videohilsen der han forklarte seg:

- Jeg skulle veldig gjerne ha vært der, men hvis jeg dro dit og kona mi fødte tvillinger mens jeg var det, kunne jeg aldri dratt hjem igjen, spøkte 56-åringen, ifølge Vanity Fair.

Det var i februar det ble kjent at stjerneparet ventet barn sammen.

Ble avslørt av Matt Damon

Det berømte ekteparet holdt tett da graviditetsryktene først begynte å svirre ved nyttårstider, men Clooneys «Ocean's Eleven»-kollega Matt Damon (46) røpet litt for mye i et intervju med Entertainment Tonight i starten av februar.

- Jeg jobbet med ham i fjor høst da han tok meg til side. Jeg begynte nesten å gråte da jeg hørte det, jeg var så glad på hans vegne, avslørte Damon - et par uker før Clooney selv bekreftet nyheten.

Det var da George Clooney gjestet det franske programmet Rencontres de Cinema, at filmstjernen valgte å lette på sløret om den forestående familieforøkelsen.

- Vi er utrolig glade og veldig spente. Det kommer til å bli et eventyr. Vi har på en måte omfavnet det hele med åpne armer, sa Clooney i intervjuet, ifølge UsWeekly.com.

Videre fortalte Hollywood-stjernen lattermildt om hvordan kameratene reagerte da de fikk høre at han skulle bli pappa - i godt voksen alder.

- Vi satt sammen åtte kompiser, som alle har barn på videregående skole, og de var veldig støttende og fortalte hvor fantastisk det er å være far og at jeg kommer til å elske det.

- Så ble det helt stille, og alle begynte å imitere gråtende barn før hele bordet knakk sammen i latter, la George Clooney til i det franske tv-intervjuet.

Spøkte om papparollen

Også etter at Clooneys selv hadde bekreftet svangerskapet, fortsatte Matt Damon å snakke om Hollywood-kompisens kommende papparolle.

Da både Damon og Clooney var til stede på et promoteringstreff for storfilmen «Suburbicon» i slutten av mars, kom førstnevnte - som selv har tre barn - med en spøk på Clooneys bekostning.

Overfor Entertaintment Tonight konstaterte Damon at Clooney, som har regissert den ovennevnte filmen, ofte er mer forberedt enn ham på jobb.

Saken fortsetter under bildet.

GOD TONE: George Clooney kan utvilsomt få noen velmente - og spøkefulle - råd av filmkollega Matt Damon, som selv har tre døtre og en stedatter. Her er de avbildet sammen på en premiere i 2014. Foto: AP/ NTB scanpix 
GOD TONE: George Clooney kan utvilsomt få noen velmente - og spøkefulle - råd av filmkollega Matt Damon, som selv har tre døtre og en stedatter. Her er de avbildet sammen på en premiere i 2014. Foto: AP/ NTB scanpix  Vis mer

Når det gjelder tvillingene, hadde Damon derimot en annen oppfatning:

- Han kommer til å forberede seg, og er nødt til å finne ut av det snart, for barna er på vei. Men han kommer til å gjøre det bra, sa «Jason Bourne»-kjekkasen, før han ombestemte seg:

- Han kommer til å være et vrak. Jeg tipper Amal kommer til å ta seg av alt, la Damon spøkefullt til.

Samme dag var den vordende tobarnsfaren selv i det humoristiske hjørnet. I et intervju med Extra TV forsikret han at alt stod bra til med Amal, og gjorde litt narr av seg selv:

- Hun har det veldig bra, og er fantastisk. Jeg aner derimot ikke hva jeg skal gjøre, men jeg lager te til henne, da, spøkte han, ifølge People.

EKSEN: George Clooney sammen med sin daværende kjæreste, Stacy Keibler, på Oscar-utdelingen i 2012. Forholdet tok slutt året etter, angivelig fordi Clooney ikke ville ha barn. Foto: AP Photo/ NTB scanpix
EKSEN: George Clooney sammen med sin daværende kjæreste, Stacy Keibler, på Oscar-utdelingen i 2012. Forholdet tok slutt året etter, angivelig fordi Clooney ikke ville ha barn. Foto: AP Photo/ NTB scanpix Vis mer

Avviste både ekteskap og barn

Tidligere ble George Clooney regnet blant Hollywoods fremste ungkarer, ettersom han gjerne hoppet mellom ulike, relativt kortvarige forhold.

Han var også tydelig på at han ikke ønsket å gifte seg igjen, etter ekteskapet med skuespiller Talia Balsam (58), som varte fra 1989 til 1993.

I september 2014 valgte Clooney likevel å bli smidd i hymens lenker nok en gang, da han og Amal giftet seg i Venezia. I januar samme år uttalte han imidlertid følgende:

- Denne fascinasjonen for kjærlighetslivet mitt er virkelig spesiell. Jeg fortsetter å si at jeg aldri kommer til å gifte meg igjen eller få barn, men folk vil ikke tro meg, sa han til Express den gang.

GRAVID: Menneskerettighetsadvokat Amal Clooney talte i FN, og oppfordret verdens ledere om å ikke la IS slippe unna med folkemord. Likevel var det noe helt annet hun fikk oppmerksomhet for i media. Video: UNTV Vis mer

Forholdet til stjerneadvokat Amal Clooney har altså fått filmstjernen til å endre syn, både på ekteskapet og foreldreskapet. Før han møtte sin nåværende kone, uttalte han at jobben var det viktigste for ham:

- Jeg har alltid visst at farskap ikke var noe for meg. Å oppdra barn er en enorm forpliktelse, og det må være din førsteprioritet. For min del er jobben viktigst. Og det er grunnen til at jeg aldri vil gifte meg igjen, sa han til The Sunday Telegraph i 2011.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: George Clooney og Amal sammen på Golden Globe-utdelingen i januar 2015. Foto: Reuters/ NTB scanpix 
LYKKELIGE: George Clooney og Amal sammen på Golden Globe-utdelingen i januar 2015. Foto: Reuters/ NTB scanpix  Vis mer

- Mitt livs kjærlighet

Det faktum at George Clooney har gått tilbake på sine svært bastante påstander etter at han møtte Amal, skyldes vel kanskje at hun er «den rette» for superstjernen. I et intervju med Esquire i 2016, erklærte han nemlig at hun er hans livs kjærlighet.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslørte Clooney overfor magasinet, ifølge UsWeekly.com.

- Som 52-åring fant jeg mitt livs kjærlighet, og jeg er utrolig lykkelig, la han til den gang.

Det var i 2013 Hollywood-stjernen stiftet bekjentskap med Amal Alamuddin første gang, og våren 2014 meldte en rekke medier at paret allerede hadde forlovet seg.

Selv sa George Clooney følgende om frieriet - som kom helt uventet på Amal - da han gjestet «This Morning» i 2015:

- Det skjedde ganske raskt. Men jeg visste fort at jeg ønsket å tilbringe resten av livet mitt sammen med Amal. Vi hadde aldri tidligere snakket om det da jeg plutselig spurte henne. Jeg kastet det bokstavelig talt på henne, røpet han, ifølge E!News.

Og innen september ble til oktober for snart tre år siden, hadde paret giftet seg.

BORGERLIG VIELSE: Hollywood-stjerna George Clooney og kjæresten Amal Alamuddin ga mandag hverandre sitt ja i en borgerlig vielse i Venezia. Det private bryllupet fant sted lørdag. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Nå venter jeg spent på bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer