VINNER HAN X FACTOR?: Chand Torsvik er ifølge Unibet nå den nye favoritten. Foto: TV 2
VINNER HAN X FACTOR?: Chand Torsvik er ifølge Unibet nå den nye favoritten. Foto: TV 2Vis mer

Nå er Chand favoritt

- Hans popularitet er økende...

SEHER.NO: Etter å ha ligget som nummer tre over favorittene til å vinne den populære konkurransen "X Factor", har Chand Torsvik nå seilet opp til å bli den nye favoritten til å stikke av med seieren.

- Chands popularitet hos TV-seerne og våre tippere er økende. Han har virkelig folkelig appell med sine norske låter. Samtidig har de to andre favorittene, Tommy Fredvang og Pernille Øiestad, vist noe stagnasjon i sine fremførelser, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Med en odds på 3,00 kan det dermed hende at seieren ender opp i Trøndelag i det TV 2-sendte programmet. Pernille og Tommy, har etter fredagens sending fått senket sine odds, til henholdsvis 3.50 og 4.00.

- Våre oddssettere har hatt Mari Lorentzen i gruppen blant de svakeste artistene, men nå klatrer hun på listen vår, sier Hanssen.


Neste runde i "X Factor" går av stabelen på "skrekkdagen" fredag den 13. Der tror ekspertene det vil ble en kamp om å overleve mellom Gabrielle Leithaug og Shackles.

- Begge har vært i trøbbel flere ganger. Vi holder en knapp på at showet er over for Shackles.

Odds, hvem stemmes ut fredag:

Gabrielle Leithaug 3,25
Shackles 3,50
Lise Mæland 4,50
Mari Lorentzen 5,00
Pernille S. Øiestad 10,00
Tommy Fredvang 13,00
Chand Torsvik 17,00
 
Odds, hvem vinner ”X Factor”?

Chand Torsvik 3,00
Pernille S. Øiestad 3,50
Tommy Fredvang 4,00
Mari Lorentzen 8,00
Lise Mæland 10,00
Shackles 12,00
Gabrielle Leithaug 16,00

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde ikke det skulle skje igjen