Britney Spears og Sam Asghari:

Nå er bryllupsdatoen klar

- Livene våre har vært et ekte eventyr.

FORLOVET: Britney Spears og Sam Asghari skal gifte seg. Foto: Instagram/Britney Spears
FORLOVET: Britney Spears og Sam Asghari skal gifte seg. Foto: Instagram/Britney Spears Vis mer
Publisert

I september i fjor kom Britney Spears (40) med den hyggelige nyheten om at kjæresten Sam Asghari (28), som hun har vært sammen med siden 2016, hadde fridd til henne.

Popstjernen delte da en video sammen med Asghari hvor hun viste fram ringen til sine over 40 millioner følgere på Instagram.

- Jeg kan ikke tro det, skrev hun i innlegget.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

«Et eventyr»

Nå avslører duoen at bryllupsplanleggingen er i full gang.

Søndag postet Asghari et kyssebilde av seg selv og forloveden på Instagrams historiefunksjon med følgende melding til fansen:

Foto: Skjermdump fra Instagram/Sam Asghari
Foto: Skjermdump fra Instagram/Sam Asghari Vis mer

«Livene våre har vært et ekte eventyr. Gratulerer med morsdagen til min kommende dronning».

Deretter røper han hemmelighetsfullt videre:

«Og, vi har funnet datoen til den store dagen! Men ingen vil få vite om det før dagen etterpå».

Senere samme dag tok også Spears til Instagram for å vise frem deres nye firbeinte familiemedlem, samt gi følgerne et lite glimt av hva hun skal ha på seg i bryllupet.

«La meg introdusere Wendy!!! Og ja, dette er sløret til brudekjolen min», står det som tekst.

I november avslørte «Toxic»-stjernen at det er Donatella Versace (67) som skal designe brudekjolen hennes, ifølge People.

Blir foreldre

Men det er ikke bare bryllupet det vordende brudeparet har å se frem til dette året. Sist måned annonserte duoen nemlig også at venter sitt første barn sammen.

«Jeg tok en graviditetstest, og det viste seg at jeg venter en baby», fortalte sangfuglen da i et innlegg på Instagram - etter å ha forklart at hun først trodde vektoppgangen skyldtes for mye mat.

Mens dette blir Asgharis første barn, så har Spears sønnene Sean Preston (16) og Jayden James (15) fra ekteskapet med Kevin Federline (44).

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

«Ekteskap og barn er en naturlig del av et sterkt forhold fylt med kjærlighet og respekt. Farsrollen er noe jeg alltid har sett frem til og jeg tar ikke lett på dette. Det er den viktigste jobben jeg noen gang kommer til å ha», skrev 28-åringen kort tid etter på sin profil.

LES OGSÅ: Sophie Elise Isachsen har babynavn klare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer