NÅ ER HAN KVINNE: Ryktene sier at Bruce Jenner nå skal ha gjennomført en omfattende kjønnskifteoperasjon.  Foto: NTB scanpix
NÅ ER HAN KVINNE: Ryktene sier at Bruce Jenner nå skal ha gjennomført en omfattende kjønnskifteoperasjon. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Nå er Bruce offisielt en kvinne

- Han gjennomførte en kjønnsskifteoperasjon for tre uker siden, sier en kilde til Radaronline.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det var seerrekord i USA da tidligere OL-mester Bruce Jenner (65) avslørte i et intervju med Diane Sawyer (69) at han skulle bli kvinne.

Ifølge nettsiden Radaronline skal Kim Kardashians stefar nå ha gjennomført en omfattende kjønnsskifteoperasjon.

- Jenner gjennomførte en operasjon for omkring tre uker siden. Dette var en kjønnsskifteoperasjon som omformet hans mannlige kjønnsorgan til et kvinnelig kjønnsorgan. Han er svært fornøyd med resultatet, men han ante ikke hvor smertefullt det ville bli, sier en kilde.

65-åringen har tidligere operert nesa, tatt ansiktsløft og fjernet adamseplet.

- Operasjonen varte i åtte timer. I ettertid trodde han at han hadde fått urinveisinfeksjon, men det var smertene etter operasjonen han kjente, sier kilden. 

- Nå er Bruce offisielt en kvinne. Barna hans har aldri sett ham så lykkelig!

Bruce har selv ikke bekreftet ryktene rundt den seneste operasjonen.

Støttende barn

Kun uker etter det timelange intervjuet med Diane Sawyer, ble det sendt en todelt sending av «Keeping up with the Kardashians» som fikk navnet «About Bruce». I episodene får man se reaksjonen til barna og ikke minst ekskona gjennom 23 år, Kris Jenner (59).

- Du var sint. Det gjorde meg sint. Du vet, du behandlet meg dårlig de siste fire eller fem årene av ekteskapet vårt, sier hun mens tårer og mascara renner nedover ansiktet hennes.

Saken fortsetter under bildet

STOLTE: - Barna har aldri sett Bruce så lykkelig, sier en kilde.  Foto: NTB scanpix
STOLTE: - Barna har aldri sett Bruce så lykkelig, sier en kilde. Foto: NTB scanpix Vis mer

Under Diane Sawyer-intervjuet skryter Bruce av stedatteren Kim Kardashian (34) fordi han mener at hun uten tvil har vært den mest støttende.

Kim slet visstnok med å akseptere Bruces ønske om å bli en kvinne i starten, men en prat med ektemannen Kanye West (37) skal ha hjulpet henne stort.

– Siden den gang har Kimberly vært, med stor margin, den mest aksepterende. Hun er den som er lettest å snakke med, forteller Bruce åpenhjertig.

Barna Kendall (19) og Kylie (17) og stedøtrene Khloe (30) og Kourtney (36) har også delt støttende kjærlighetserklæringer i sosiale medier.

LES OGSÅ: - Kylie har stengt meg ute den siste tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer