NATURLIG: Søndag valgte Britney å gå tilbake til sin naturlige hårfarge, nemlig blond. Etter det 9 timer lange frisørbesøket, var ikke artisten i humør til å smile til fotografene. Foto: Stella Pictures
NATURLIG: Søndag valgte Britney å gå tilbake til sin naturlige hårfarge, nemlig blond. Etter det 9 timer lange frisørbesøket, var ikke artisten i humør til å smile til fotografene. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er Britney blond igjen

Popprinsessens manke skaper nok en gang overskrifter...

SEHER.NO: Enten hun er blond, brunette eller skallet, er alltid håret til popprinsessen Britney Spears (27) et tema.

27-åringen er for tiden travelt opptatt med comeback-turnéen sin, og før hun entret scenen i Stockholm for omtrent en måned siden, valgte hun å farge manken mørk.

Den nye sveisen varte imidlertid ikke lenge, og nå har Louisiana-jenta valgt å gå tilbake til sine naturlige røtter.

Ifølge OK! entret "Womanizer"-stjernen søndag Andy LeCompte-salongen i Los Angeles, og ni timer etter kunne artisten vise frem sitt nyblektede hår.

Britney er kjent for sine mange påfunn på håret. I 2007 sjokkerte hun en hel verden da hun selv barberte av seg alt håret på hodet.

Ifølge nettstedet Yeeeah reflekterer ”Womanizer”-sangerens manke hvilken sinnstemning hun er i.

- Når hun var helt på topp, var håret langt, blondt og skinnende. Når hun var på bunnen var hun skallet, skrev nettstedet nylig.

Det har i sommer virket som om Spears har hatt det bedre enn på lenge, og ryktene sier at blondinen skal gifte seg med sin egen agent, Jason Trawick.

Artisten har for tiden en liten pause i "Circus"-turnéen, som fortsetter rundt om i nord-Amerika fra og med den 20. august.

Britney Spears var imidlertid ikke den eneste Hollywood-kjendisen som benyttet helgen til å få lysere lokker. Også partyprinsessen Lindsay Lohan (23) forvandlet seg til blondine.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Toppløs-smell for Britney