Nå er «Big Bang Theory»-dama forlovet

Kaley Cuoco forlovet seg etter å ha dumpet TV-kjæresten.

SAMMEN PÅ TY OG I VIRKELIGHETEN: Gjengen i Big Bang Theory har blitt populær på norsk TV.  Kaley Cuoco datet i all hemmelighet TV-kjæresten Johnny Galecki (nr. 2 fra venstre) også i virkeligheten. Simon Helberg og Kunal Nayyar er også på bildet.
SAMMEN PÅ TY OG I VIRKELIGHETEN: Gjengen i Big Bang Theory har blitt populær på norsk TV. Kaley Cuoco datet i all hemmelighet TV-kjæresten Johnny Galecki (nr. 2 fra venstre) også i virkeligheten. Simon Helberg og Kunal Nayyar er også på bildet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kaley Cuoco (25), som spiller Penny i TVNorge-serien «Big Bang Theory», har forlovet seg. Det skriver UsMagazine.com.

Cuoco har forlovet seg med kjæresten, Josh «Lazie» Resnik, men paret har ennå ikke satt en dato for giftermålet.

Det er skuespillerens talsperson som bekrefter nyheten overfor nettstedet.

Kaley datet medspilleren sin, Johnny Galecki (36), før hun ble sammen med Resnik. Galecki spilte Pennys nerdete nabo Leonard Hofstadter i serien, og de to var også romantisk involvert i serien.

- Det forholdet var en stor del av livet mitt, men ingen visste om det. Det var et flott forhold, men vi sa aldri et ord om det, og det gikk aldri noe sted, sa Cuoco tidligere om forholdet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi datet i hemmelighet i to år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer