Ben Affleck og Lindsay Shookus:

- Nå er Ben Affleck singel igjen

Etter omlag et år som kjærester skal det være slutt mellom Ben Affleck og Lindsay Shookus.

BRUDD: Etter et drøyt år som kjærester skal det nå være slutt mellom Ben Affleck og Lindsay Shookus. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter et drøyt år som kjærester skal det nå være slutt mellom Ben Affleck og Lindsay Shookus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Ben Affleck (46) og kjæresten, TV-produsent Lindsay Shookus (38), sitt forhold skal nå ha tatt slutt etter et drøyt år som kjærester.

Ifølge E! News har paret nå gått hver til sitt, etter at de over en lenger periode ikke skal ha tid til hverandre.En kilde har uttalt til nettstedet at paret gjorde det slutt for et par uker siden.

- De er fortsatt gode venner, sier kilden og legger til:

- De prøvde begge å få det til å fungere, men avstanden viste seg å være for mye for dem akkurat nå. Familien kommer først for begge.

Ifølge People ble den 46 år gamle skuespilleren nylig observert sammen med Playboy-modellen Shauna Sexton (22) ute på et restaurantbesøk i Malibu, torsdag kveld. Allerede da skal ryktene om bruddet ha satt fart.

Ny flamme

En kilde fortalte til nettstedet at Ben og Shauna så ut til å være på en date sammen torsdag kveld, og at skuespilleren så svært interessert ut i den 22 år gamle Playboy-modellen.

Kun noen dager etter restaurantbesøket ble Ben og Shauna observert nok en gang i bilen sammen, idet de bestilte mat gjennom en drive-through på spisestedet Jack In The Box, ifølge Daily Mail.

Senere skal de to turtelduene ha blitt observert på en gåtur sammen.

FLØRTETE: 22-åringen og skuespilleren ser ikke ut til å være redde for å bli observert sammen. Her avbildet under en kjøretur. Foto: NTB Scanpix
FLØRTETE: 22-åringen og skuespilleren ser ikke ut til å være redde for å bli observert sammen. Her avbildet under en kjøretur. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slettet Instagram-profilen

Spekulasjoner om brudd skal ha begynt allerede i forrige uke, da Lindsay ikke var til stede under skuespillerens 46-års feiring.

Like etter observasjonen av Ben og Playboy-modellen valgte Lindsay også å slette Instagram-profilen sin, ifølge Page Six.

Ifølge Daily Mail skal TV-produsenten ha blitt observert idet hun leverte tilbake Ben sin bil av merket Bentley, og parkerte den i en garasje i Santa Monica. Ben sin assistent skal ha hentet bilen like etterpå, og parkert den hos skuespilleren.

Bilen skal ha blitt levert tilbake like etter at Lindsay valgte å slette Instagram-profilen sin.

Har ikke blitt sett sammen siden juli

Lindsay og Ben ble sist observert sammen i slutten av juli, under et opphold i Puerto Rico. Anledningen var skuespillerens arbeid med den kommende Netflix-filmen «The Last Thing He Wanted»

Ifølge kilder skal paret ha sett svært lykkelige ut sammen under oppholdet.

Verken Ben eller Lindsay har foreløpig kommentert de siste bruddryktene.

PÅ SHOPPING: Ben og Lindsay ble sist sett sammen på shopping i Puerto Rico. Foto: NTB Scanpix
PÅ SHOPPING: Ben og Lindsay ble sist sett sammen på shopping i Puerto Rico. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i fjor sommer at det ble kjent at Ben hadde funnet lykken på ny med Lindsay, to år etter bruddet med skuespiller Jennifer Garner. Paret ble observert sammen ved flere anledninger på romantiske dater hvor de så stormforelsket ut.

Men forholdet mellom de to turtelduene har ikke bare vært en dans på roser, kort tid etter at skuespilleren viste frem sin utkårede Lindsay i fjor, ble det hevdet at Ben ønsket å vinne tilbake eks-kona.

En kilde avslørte den gang til nettstedet Radar Online at skuespilleren var klar for å gjøre det slutt med Lindsay for å gi ekteskapet med Jennifer en ny sjanse.

- Ben har bedt Jennifer om å gi ekteskapet en ny sjanse, men hun nekter å love noe før han har bevist at han har fått orden på livet sitt igjen, skal en kilde ha uttalt, ifølge Radar Online.

FAMILIE PÅ FEM: Det er ingen tvil om at det er en god tone mellom eksparet. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE PÅ FEM: Det er ingen tvil om at det er en god tone mellom eksparet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Turbulent skilsmisse

Det er ikke til å stikke under stol at Ben har hatt et turbulent kjærlighetssliv. Skuespilleren har som tidligere nevnt vært gift med Hollywoodstjernen Jennifer Garner, som han har barna Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6) sammen med.

I 2015 kom nyheten om at Ben og hans daværende kone Jennifer skulle gå fra hverandre, dagen etter deres 10 års bryllupsdag. Men det var ikke før i fjor at eksparet fullførte skilsmissen.

Flere ganger forsøkte Jennifer og Ben å redde ekteskapet, og Jennifer skal blant annet ha fått Ben til å gå med på en egen privat rehabilitering, men ekteskapet sto ikke til å redde.

Den siste tiden av ekteskapet deres skal ha vært svært turbulent, og spesielt utroskapsrykter knyttet til Ben skapte store oppslag i avisene.

Siden den gang har paret tilbrakt mye tid sammen, og til tross for at Ben fant lykken med Lindsay, er ikke de to eksene redde for å bli observert sammen.

LES OGSÅ: Ben Affleck innrømmer å ha befølt kollega på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer