I TIAS FOTSPOR: Tia Mowry-Hardrict (t.h) ble mamma i fjor sommer. Nå har også Tamera Mowry-Housley ønsket en liten sønn velkommen til verden. Skuespiller-søstrene poserer her sammen på FOX Teen Choice Awards i Los Angeles i juli. Foto: All Over Press
I TIAS FOTSPOR: Tia Mowry-Hardrict (t.h) ble mamma i fjor sommer. Nå har også Tamera Mowry-Housley ønsket en liten sønn velkommen til verden. Skuespiller-søstrene poserer her sammen på FOX Teen Choice Awards i Los Angeles i juli. Foto: All Over PressVis mer

Nå er begge to blitt mødre

Tamera Mowry-Housley ble mamma for første gang - to uker på overtid.

SEOGHØR.NO: De tidligere «Sister, sister»-stjernene og eneggede tvillingene Tamera Mowry-Housley (34) og Tia Mowry-Hardrict (34) kan nå glede seg til trilleturer sammen.

Knapt halvannet år etter at Tia ble mamma for første gang, har nemlig Tamera også tatt imot sin førstefødte.

«Things We Do for Love»-stjernen fødte en liten sønn, som har fått navnet Aden John Tanner Housley, mandag denne uken. Det melder People.

34-åringen og ektemannen Adam Housley, som er korrespondent for FOX News, ønsket sønnen velkommen på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, to uker etter termin.

- Hvis jeg er nødt til å lære meg tålmodighet, er sønnen min i ferd med å lære meg det nå. Jeg har lært at jeg ikke har kontrollen og at han vil bestemme når han ankommer, blogget stjernen for People før fødselen.

Tamera Mowry-Housley og ektemannen giftet seg i Napa Valley, California i mai 2011.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forholdet over etter fem år