NYBAKT MAMMA: Tidligere denne måneden fikk Busy Philipps datteren Cricket Pearl Silverstein. Foto: All Over Press
NYBAKT MAMMA: Tidligere denne måneden fikk Busy Philipps datteren Cricket Pearl Silverstein. Foto: All Over PressVis mer

Nå er babynavnet avslørt

TV-stjernen Busy Phillips fortsetter tradisjonen med å gi barna uvanlige navn.

SEOGHØR.NO: Før jul avslørte «Cougar Town»-stjernen Busy Philipps (34) at hun og ektemannen Marc Silverstein ventet barn nummer to, og 3. juli kunne paret ønske en liten jente velkommen til verden.

Philipps, som er bestevenninne med sin tidligere «Dawson's Creek»-kollega Michelle Williams (32), sa nylig at hun gledet seg til å bli mor igjen, og at hennes 4 år gamle datter, Birdie, så frem til å bli storesøster.

Nå er også navnet på den nye babyen klart. Phillips og ektemannen kalte som tidligere nevnt sin første datter for Birdie, navn nummer to er ikke mindre spesielt.

Philipps sin nyfødte datter har fått navnet Cricket Pearl Silverstein.

Det nye navnet har allerede skaffet skuespilleren negativt oppmerksomhet på twitter. Men stjernen var raskt ute med å stilne kritikerene.

- Jeg syns det er merkelig at folk tror barna mine vil måtte gå i terapi på grunn av navnene sine. Folkens, barna mine vil måtte gå i terapi av helt andre grunner. Det er jeg sikker på, skrev skuespilleren på twitter.

Det nye babynavnet føyer seg derimot fint inn blant resten av navnene til Hollywoods nyfødte.

Kim Kardashian og Kanye West kalte nylig sin førstefødte for North West, mens Coldplay-vokalist Chris Martin og Gwyneth Paltrow har en datter som heter Apple. 

LES OGSÅ: Nå er hun tobarnsmor