TOBARNSFAR: Owen Wilson er for tiden singel, men har hendene fulle med to små gutter fra to tidligere forhold. Foto: FameFlynet
TOBARNSFAR: Owen Wilson er for tiden singel, men har hendene fulle med to små gutter fra to tidligere forhold. Foto: FameFlynet Vis mer

Nå er babynavnet avslørt

Owen Wilson fikk barn med eks-kjæresten.

Publisert

SEOGHØR.NO: I slutten av januar ble Owen Wilson (44) og den svenske personlig treneren Caroline Lindqvist (42) foreldre til en liten gutt.

Den to uker gamle babyen har fått navnet Finn Lindqvist Wilson, skriver TMZ.com, som sitter på fødselsattesten.

Wilson og Lindqvist er ikke kjærester, men har kjent hverandre i mange år.

- Owen har besøkt barnet nesten hver eneste dag. Han bor rett rundt hjørnet og stikker innom hver ettermiddag. Han kommer til å være en del av babyens liv og vil gi økonomisk støtte, sier en kilde nær skuespilleren til UsWeekly.com.

De nybakte foreldrene innledet et forhold mens Caroline fremdeles var gift med plastikkirurgen Ritu Chopra. Da hun fant ut at hun var gravid med Owen, søkte hun om skilsmisse.

- Vi bestemte oss for å få barnet sammen selv om vi ikke er i et forhold eller planlegger å starte et forhold. Vi er to gode venner som får barn sammen, og vi gleder oss til å bli foreldre, sa Lindqvist mens hun gikk gravid.

Wilson har også sønnen Robert Ford (3) med ekskjæresten Jade Duell. Paret brøt med hverandre etter kun fem måneder.

LES OGSÅ: «Punky»-stjernen ble mamma for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer