Nå er babynavnet avslørt

- De ble kanskje inspirerte av Evas filmrolle i «We Own the Night»?

STOLTE FORELDRE: Fredag 12. september fikk Hollywood-paret Eva Mendes og Ryan Gosling sitt første barn sammen. Foto: ALL OVER PRESS
STOLTE FORELDRE: Fredag 12. september fikk Hollywood-paret Eva Mendes og Ryan Gosling sitt første barn sammen. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For en måned siden ble skuespillerparet Ryan Gosling (33) og Eva Mendes (40) foreldre til ei lita jente.

Den mediesky duoen har ennå ikke kommentert de gledelige nyhetene selv, og klarte å holde graviditeten skjult i hele syv måneder ved at Mendes holdt seg unna fotografenes linser.

Nå avslører TMZ, som sitter på fødselsattesten, at datteren har fått navnet Esmeralda Amada.

- Amada var navnet på Evas karakter i filmen «We Own the Night». De ble kanskje inspirerte av dette, skriver nettstedet.

Filmen er et drama fra 2007 hvor Mendes spiller mot blant annet Joaquin Phoenix og Mark Wahlberg.

Selv om ikke barnet skal ha vært planlagt, har paret gledet seg til å bli foreldre.

- Eva har vært klar for morsrollen en stund nå, og at hun  får dele denne opplevelsen sammen med Ryan er en drøm som går i oppfyllelse for henne, fortalte en kilde til OK! magazine i juli.

Paret har hatt et av-og-på forhold etter at de ble kjærester i 2011.

FILM BLE VIRKELIGHET. I fjor spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet The Place Beyond the Pines, og i filmen fikk de en liten sønn sammen. Selv fikk de en datter.
FILM BLE VIRKELIGHET. I fjor spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet The Place Beyond the Pines, og i filmen fikk de en liten sønn sammen. Selv fikk de en datter. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg skal ha minst to barn til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer