Nå er babyens kjønn avslørt

Rimmen og Gaup tok til Instagram for å avsløre om de venter en liten prins eller prinsesse.

VORDENDE FORELDRE: I januar i år ble det kjent at Ailo Gaup og TV-profil Anne Rimmen venter sitt første barn sammen. Foto: Scanpix
VORDENDE FORELDRE: I januar i år ble det kjent at Ailo Gaup og TV-profil Anne Rimmen venter sitt første barn sammen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I forrige måned ble det kjent at både «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (28) og mannen Ryan Reynolds (39), og «Hitch»-skuespiller Eva Mendes (42) og Ryan Gosling (35) skulle bli foreldre nok en gang.

Men det er ikke bare i Hollywood at kjendisene kan juble av babylykke; i januar avslørte nemlig Anne Rimmen (34) og Ailo Gaup (37) at de venter sitt første barn sammen.

Nå har det profilerte paret kommet med enda en avsløring.

Onsdag denne uken viste nemlig Gaup frem parets flotte hus i Kongsberg på sin Instagram-profil – og i bildeteksten røpet han kjønnet på sitt kommende barn.

«Etter å ha lagt hele sjela vår i dette huset, som vi er så glad i, har vi nå bestemt oss for å legge det ut for salg. Med en liten babygutt på vei blir det litt langt å pendle», skriver den tidligere motocross-kjøreren.

Saken fortsetter under bildet.

FÅR EN GUTT: Anne Rimmen og Ailo Gaup venter en liten prins denne sommeren. Her er de under fjorårets Idrettsgalla. Foto: Andreas Fadum
FÅR EN GUTT: Anne Rimmen og Ailo Gaup venter en liten prins denne sommeren. Her er de under fjorårets Idrettsgalla. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Lurte venner og familie med bryllupsattest

Anne og Ailo, som har vært kjærester siden 2008, er til vanlig ganske private om forholdet sitt, men da Rimmen lot seg intervjue av Vanessa Rudjord på hennes blogg i fjor, lettet NRK-programlederen litt på sløret.

I den ukentlige spalten «Mote og sex», fikk Rimmen velge hvilke tre kjendismenn hun ville «shoot, shag and marry».

Svaret var klart og tydelig.

– Ailo. Mikkelsen. Gaup. At jeg har lyst til å gifte meg med denne karen er vel ikke noe nytt. At jeg har lyst til å ligge med han overrasker sikkert heller ikke noen. Men noen dager har jeg også lyst til å kjefte ham huden full. Skyte er å ta hardt i, men nesten, sa den vakre 34-åringen den gang.

Sommeren 2012 svirret ryktene om at paret hadde tatt forholdet et steg videre da Ailo postet et bilde av en bryllupsattest på Twitter.

Men 34-åringen gikk etter noen timer ut og ryddet opp i alle misforståelsene.

– Foreldrene mine lurer og venninnene er fornærmet. Ailo kjedet seg i går. Forelsket, men altså ikke gift, skrev hun den gang.

LES OGSÅ: Rimmen dropper å gi kjæresten programleder-tips

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer