Katarina Flatland:

Nå er babyen her

Ekteparet har blitt tobarnsforeldre.

GLADNYHET: Katarina Flatland og Harald Dobloug har fått enda en sønn. Foto: Tor Kvello/Se og Hør
GLADNYHET: Katarina Flatland og Harald Dobloug har fått enda en sønn. Foto: Tor Kvello/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at programleder Katarina Flatland (33) og ektemannen Harald Dobloug (33) venter sitt andre barn. Nyheten delte de i sin felles podkast, «Åpen journal».

I et lydklipp kan man høre parets eldste sønn si at det er «en baby inne i mammas mage», noe foreldrene kunne bekrefte.

- Det er en liten baby i magen og det synes vi er veldig hyggelig å dele med dere kjære lyttere - vi skal ha en liten baby til, la Flatland til.

Nå er ventetida imidlertid over, og Flatland og Dobloug har blitt tobarnsforeldre. Det avslører hun på Instagram.

«Velkommen til verden og familien, lille Bastian. Mamma, pappa og storebror sprekker av stolthet, og er hodestups forelsket i deg allerede», skriver hun under et bilde av seg selv og den nyfødte gutten.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestuen da deres førstefødte kom til verden. Video: Rød Løper Vis mer

- En gjest

Paret ble foreldre for første gang i 2020 da de kunne ønske sønnen Bernard velkommen til verden. Også den gang røpet de familieforøkelsen gjennom podkasten.

- Vi fikk en gjest inn i livet vårt litt tidligere enn planlagt, sa Dobloug, i episoden som fikk navnet «Den mest fantastiske gjesten i hele verden».

- Men det er jo den mest fantastiske gjesten, gaven og gutten i hele verden som har kommet til oss. Vi har blitt enn familie på tre, fortsatte Flatland.

INFLUENSER: Katarina Flatland er både programleder, podkaster og lege, men blogging lot hun ligge på hylla. Reporter: Anniken Aronsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Endrer seg drastisk

Det er ingen tvil om at småbarnslivet byr på flere utfordringer, og at hverdagen blir annerledes når et barn kommer inn.

I et intervju med Dagbladet i sommer fortalte paret blant annet hvordan det å bli foreldre har påvirket forholdet.

- Det er mye som har endret seg. Vi har alltid likt å lage gode middager og før kunne vi kose oss lenge med det, men alt sånt utgår jo nå, fortalte Flatland og la til at det ikke lenger er overskudd til de små tingene de før gjorde for at hverdagen til partneren skulle bli litt bedre.

Selv om Dobloug syntes det å få barn var det beste som har skjedd ham, var han tydelig på at et barn ikke redder et forhold.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni 2019 etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Parforholdet endrer seg jo drastisk når man får barn. Så dersom det er noe som murrer bør man tenke seg veldig godt om, for det er utrolig slitsomt, sa han den gang.

LES OGSÅ: Renate Reinsve dukket opp med mystisk modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer